Lpg-hoito on nykyaikainen naisen terveyttä edistävä palvelu

featured image

Lpg-hoito, tilaa kauneushoitopalvelu edullisesti. DENOVA kauneushoitola, jokaiselle asiakkaalle sopivat palvelut.

Mikä on lpg-hoito ja mihin se auttaa? 

Joka vuosi tarjotaan yhä enemmän uusia kauneuden- ja leikkaushoitoja. Ne ovat nykyään kaikki tehokkaita ja tuloksekkaita. Lpg-hoito on nyt yksi suosituimmista hoidoista. Tämä on ainutlaatuinen ratkaisu, jonka tarkoitus on parantaa verenkiertoa kudoksissa. Paremman verenkierron ansiosta ylimääräinen neste ja rasva poistuvat kudoksista tehokkaammin ja kudokset kiinteytyvät ja tulevat vahvemmiksi. 

Tehokas vaikutus rasvakudokseen saavutetaan vasta silloin, kun on saatu täysi hoitokuuri. Silloin monipuolinen lähestymistapa antaa pitkäkestoisen tuloksen, se säilyy jopa vuosien kuluttua. Mutta saavutetun tuloksen ylläpito vaatii terveellisiä elämäntapoja, pahoista tavoista luopumista ja oikeata ruokavaliota. 

Lpg-hoito (palvelu kauneushoitolassamme) on ainutlaatuinen ja ammattitaidolla kehitetty ratkaisu, jonka tarkoitus on vaikuttaa rasvasoluihin. Tämä patentoitu hoito on täysin turvallinen ja johtaa vain kehosi ja ihosi positiivisiin muutoksiin. Ihosi tulee sileäksi, kiinteäksi, nuorekkaaksi ja hehkuvaksi.   

Hoidon ominaisuudet  

Lpg-hoidon tärkein tehtävä on hoitaa ongelma-alueita, joihin epäterveellisen ruokavalion ja liikunnan puutteen takia rasva kertyy erityisesti. Hoitoa voidaan käyttää mm. seuraavien alueiden ulkonäön parantamiseksi: 

  • lonkat;
  • vyötärö; 
  • käsivarret, yms.

Tämä ainutlaatuinen hoito sopii hyvin ihan kaikille ihmisille ja kaikille ihotyypeille.

Tämän lisäksi, tarjoamamme lpg-hoito on erinomainen selluliitin vähentämisen ratkaisu. Selluliitti on useimmiten naisten ongelma iästä ja vartalotyypistä riippumatta. Huolimatta siitä että olet aina liikkunut paljon, voit saada appelsiinikuoren eri kehosi osiin. Nykyaikainen lpg-hoito auttaa pääsemään tästä epämiellyttävästä ongelmasta eroon.  Voit käyttää lpg-hoitoja laihdutuskuurin tai jopa synnytyksen jälkeen ja ihosi tulee nuorekkaammaksi, kiinteämmäksi, kauniiksi ja kimmoisaksi. Erityisen hyvin hoito tehoaa vatsan, lonkkien ja käsivarsien alueisiin.  

Tämän lisäksi ammattilaiset puhuvat siitä että tämä moderni ja tehokas hoito sopii myös ihmisille, jotka kärsivät jalkaterien ja nilkkojen kivuista ja turvonneista jaloista. Kaikki nämä ongelmat johtuvat huonosta verenkierrosta ja voivat tulevaisuudessa aiheuttaa vakavia terveysongelmia. Nimenomaan tämän takia tulee tilata lpg-hoitoja ajoissa ja välttyä peruuttamattomia seurauksia. Tämä hoito ilahduttaa sinua positiivisesti:  

  • parantaa tehokkaasti kehosi ääriviivat; 
  • vähentää selluliittia ihollasi; 
  • parantaa verenkiertoasi; 
  • aktivoi aineenvaihduntaasi;
  • parantaa lymfakiertoa kehossasi;
  • parantaa ihosi kimmoisuutta ja elastisuutta.

Jo muutaman lpg-hoitokerran jälkeen (hinta on kauneushoitolassamme edullinen) huomaat että olet tullut solakammaksi ja rasva tietyistä alueista on poistunut. Ihosi tulee pehmeäksi ja samalla kimmoisaksi ja elastiseksi. Hoidot eivät koskaan aiheuta edes pientä epämukavuutta kivusta puhumattakaan.  

Lpg-hoito ei sovi sinulle, jos sinulla on onkologinen sairaus, olet raskaana tai imetät.