LPG-ergodrive terapia

LPG-ergodrive terapia

Hinta:
alk. 100EUR
150 EUR

Varaa aika netistä tai soita meille:
+358 040 726 0011
LPG-ergodrive terapiaLPG-ergodrive terapia

RASVAKUDOKSEN HAJOTTAMINEN EI OLE VIELÄ OLLUT YHTÄ HELPPOA JA TEHOKASTA!


Hoidon tarkoituksena on lisätä aineenvaihduntaa kudoksissa, jolloin rasvan ja ylimääräisen nesteen poistuminen kudoksista paranee ja sen seurauksena kudos silenee. Rasvakudoksen hoidossa hoitosarjojen aikana kokonaan hajotetut rasvasolut eivät enää palaa – terveellisten elämäntapojen noudattaminen toki edistää tätä.


Jokaisella hoitokerralla pyritään vaikuttamaan solumuistiin parantaen rasvasolun aineenvaihduntaa. Toisin kuin moni muu rasvakudoksen hajottamiseen tähtäävä hoitomuoto, LPG-menetelmällä vapautunut rasva-aines vapauttaa energiaa pääosin kehon lihasten käytettäväksi.

Patentoidun ja turvallisen stimulointimenetelmän ansiosta ihosi ja vartalosi tulee kokemaan upeita muutoksia muuttuen tasaisemmaksi, sileämmäksi ja nuorekkaammaksi.

VARTALOHOIDOT

KOHTEENA RASVAKERTYMÄT

Uudella patentoidulla endermologie®-tekniikalla on mahdollista kohdistaa ja hoikentaa ongelmakohtia, joihin rasva saattaa kertyä oikeasta ruokavaliosta ja liikunnasta huolimatta. Tällaisia alueita ovat esimerkiksi käsivarret, vatsan-ja vyötärönseutu ja reidet.  Teknologia mukautuu jokaisen ihotyypin yksilöllisiin tarpeisiin.

SILOITTAA SELLULIITIN

Selluliittia kertyy suurimmalle osalle naisista, jopa hoikimmille ja urheilullisimmille – tämä johtuu rasvasolujen kertymisestä ja kosteteustasapainon epätasaisuudesta elimistössä, ja on korjattavissa hoidoillamme.

KIINTEYTTÄÄ IHOSI

Painon heittely, raskaudet, ajan kuluminen sekä monet muut tekijät vaikuttavat ihon kiinteyteen – se menettää osan kimmoisuudestaan. Tämä pätee koko vartaloon, mutta erityisesti tämä pätee tiettyihin alueisiin kuten sisäreisiin, vatsan alueelle ja käsivarsiin.

KEVEIN JALOIN

Turvonneet, raskaat tai kivuliaat jalat ja nilkat voivat olla seurausta heikosta verenkierrosta sekä siitä johtuvasta kuona-aineiden kasautumisesta kehoon. Kuona-aineiden pakkautuessa normaali verenkierto häiriintyy ja tällä voi pahimmillaan olla kohtalokkaita seurauksia.

YHDELLÄ TEKNOLOGIALLA HUIKEITA TULOKSIA

 1. Muokkaa tehokkaasti koko vartaloa
 2. Vähentää selluliitin muodostumista
 3. Parantaa paikallista verenkiertoa
 4. Parantaa aineenvaihduntaa edistämällä lipolyysiä
 5. Parantaa imunesteen liikkuvuutta elimistössä
 6. Palauttaa ihon kimmoisuuden

ASE SELLULIITTIA VASTAAN – ERI SELLULIITTITYYPIT

Ensimmäinen tyyppi on huomattavissa vain silloin, kun ihosoluja puristaa yhteen. Tätä tyyppiä esiintyy tilanteessa, jossa rasvasolujen pinta-ala on laajempi ja rasvasolut alkavat painaa verisuonia. Tällöin verenkierto heikentyy, ja tämä vaikuttaa lymfan (imuneste) kuona-aineiden poistokykyyn kehossa.

Toisessa tyypissä selluliitti on selkeästi näkyvissä. Tämä johtuu niin verenkierron heikentymisestä kuin myös kuona-aineiden kerääntymisestä kudoksiin. Tätä selluliittityyppiä esiintyy tavallisesti ylipainon yhteydessä. Tässä tapauksessa on tärkeää pyrkiä vähentämään rasvaa myös luonnollisin keinoin.

Kolmannessa tyypissä selluliitit näkyvät myös makuuasennossa. Tästä selluliittityypistä on hankalin päästä eroon, sillä se on usein ollut pidempään läsnä ja muodostunut kiinteäksi ja jopa kivuliaaksi. Ennen poistoa, tulee huolehtia kudosten pehmentämisestä.

NÄKYVIÄ TULOKSIA JO KOLMEN HOITOKERRAN JÄLKEEN

Vartalostasi tulee hoikempi, ja rasva poistuu halutulta alueelta. Ihon laatu paranee, ja siitä tulee näkyvästi kiinteämpi, kimmoisampi ja sellulliittia on näkyvästi vähemmän – antaen tilaa sileämmälle ja pehmeämmälle iholle.

KIVUTONTA, TEHOKASTA JA TÄYSIN TURVALLISTA!

Patentoitu LPG Ergodrive-teknologia yhdistää tehokkaasti erilaisia tekniikoita ihon stimuloinnissa ja kudosten aktivoinnissa.


LPG-HOITOA EI SUOSITELLA, MIKÄLI SINULLA ON JOKU NÄISTÄ:

 • Jokin onkologinen sairaus
 • Autoimmuunisairaus
 • Verenkiertohäiriö tai muu verenkiertoon liittyvä sairaus
 • Ihovaurioita tai akne
 • Infektio
 • Olet raskaana
 • Sinulla on kuukautiset
 • Kehossasi on implantteja

TULOKSET


Hoitohinnasto

LPG – terapia

20 min = 40 €

40 min = 60 €

LPG-vartalon hoidot / Lipomassage

40 min = 60 €

60 min = 70 €

Sarjakortit LPG – terapia

6 x 20 min = 220 € ( Etusi 20 € )

6 x 40 min = 335 € ( Etusi 25 € )

Sarjakortit LPG-Lipomassage

6 x 40 min = 335 € ( Etusi 25 € )

6 x 60 min = 390 € ( Etusi 30 € )

10 x 40 min = 565 € ( Etusi 35 € )

10 x 60 min = 655 € ( Etusi 45 € )

Liftmassage

6 – kerta sarjakortit –> 5% alennusta

10 – kerta sarjakortit –> 8% alennusta

15 – kerta sarjakortit –> 10% alennusta

LPG-hoitopuku = 30€ ( Norm. 35 € )