Vartalohoidot Helsingin Ruoholahdessa

Kauneushoitolassamme saat monipuolisia ja korkealaatuisia vartalohoitoja omien tarpeidesi mukaan. Denovan vartalohoidot eivät uudista pelkästään ulkoa, mutta myös sisältä, sillä vartalohoitomme nopeuttavat kehon aineenvaihduntaa ja poistavat kuona-aineita. Kaikki hoidot tehdään suurella ammattitaidolla puhtaita luonnontuotteita käyttäen.

Tarjoamme monipuolisen hoitovalikoiman, johon kuuluu LPG-vartalohoito, RF -vartalohoito, Signature Detox -vartalohoito, Alpha led spa -happikapselihoito ja ultraäänikavitaatio.

Signature Detox -vartalohoito

45 min — 65€

Signature Detox -hoito on tehokas kiinteytyshoito, joka puhdista kehoa, vilkastuttaa aineenvaihdunta ja hoitaa selluliitti- ihon ongelmia. Hoitoon kuuluva lymfahieronta ja stimuloiva hieronta aktivoivat elimistön imunestekiertoa, kiinteyttävät ihoja ja nopeuttavat aineenvaihduntaa. Signature detox hoitaa kaikkia kehon alueita kuormittamatta elimistöä.

Neuvottele lääkärin kanssa ennen hoidon aloittamista.

Alpha led spa -happikapselihoito

30 min — 180€

Innovatiivinen Alpha led -happikapseli rentouttaa, rauhoittaa ja hoitaa ihoa. Happikapselihoito rentouttaa kehon ja mielen. Laitteessa käytetään valkoisen, keltaisen, violetin, turkoosin, vihreän lisäksi punaista ja sinistä LED valoa, joka on erittäin tehokas ihon vanhenemisen merkkien ehkäisyssä ja hoidossa. Hoito on hellä ja kivuton. Alpha led -happikapseli hoitaa nivel- ja lihaskipuja ja auttaa sinua rentoutumaan.

Ultraäänikavitaatio

30 min — 120€

Ultraäänikavitaatio on rasvanpoistoa ilman leikkauksia. Ultraäänikavitaatio tarjoaa kivuttoman hoitomuodon ihonalaisten rasvakudosten tuhoamiseen ja vartalon muotoiluun. Teho perustuu ultraääni-impulsseihin, jotka rikkovat ihon alla olevien rasvasolujen kalvoja. Tehostamme jokaista ultraäänikavitaatiota alueellisella imurullauksella ja infrapunalla.

Jotta rasvasolut todella poistuvat kehosta ja kavitaation tulos tehostuu, asiakkaan on noudatettava erityisruokavaliota hoidon jälkeen.

Radiofrekvenssi eli RF -hoito vartalolle

Radiofrekvenssi eli RF -hoito kiristää velttoa ihoa jalkojen, käsivarsien, vyötärön ja vatsan alueella. Lisäksi RF -hoito poistaa pinnallista ja syvää rasvakudosta ja kiinteyttää ihoa. RF-hoidossa aineenvaihdunta nopeutuu ja rasvasolut poistuvat. Samalla eri ihokerroksiin muodostuu kollageenia kiinteyttäen ja tasoittaen velttoa ihoa. Tuloksena saat kauniin ja tasaisen ihon sekä linjakkaan vartalon.

Sarjahoito

1

3

6

10

Olkavarret

150€

400€

800€

1300€

Vatsa

150€

400€

800€

1300€

Pakarat

150€

400€

800€

1300€

Pohkeet

150€

400€

800€

1300€

Reidet osareidet

180€

490€

980€

1600€

Reidet ympäriinsä

300€

850€

1650€

2650€

LPG-hoidot

30 min — 80€

LPG-terapia on osa esteettisistä vartalohoitoa. LPG-lipomassage parantaa ihon joustavuutta esimerkiksi poistamalla epätasaisia rasvakertymiä, selluliittia. Radiofrekvenssi lämmittää ihonalaisia rasvasoluja ja kiinteyttää ihoaluetta. Lämpö edistää alueen verenkiertoa ja parantaa siten happiaineenvaihduntaa, mikä puolestaan edistää rasvasolujen aineenvaihduntaa. Tuloksena saat pehmeämmän ja sileämmän ihon.

Ylellinen

Kauneushoitola

Helsingin

keskustassa

Kauneushoitola Denova palvelee Helsingin Ruoholahdessa

Rauhallinen ja viihtyisä kauneushoitolamme Denova sijaitsee Helsingin keskustassa. Tarjoamme monipuolisen hoitovalikoiman, johon kuuluu mm. kasvohoitoja, manikyyrejä, pedikyyrejä sekä hierontoja. Lisäksi poistamme karvat sokeroinnilla ja teemme kestovärjäyksiä ja ripsipidennyksiä.

Kauneushoitola Denova sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tänne pääsee helposti metrolla, raitiovaunulla tai bussilla. Tule rentoutumaan ja uudistumaan Denova kauneushoitolaan!

Palvelemme
Arkisin 09 – 18
Itämerenkatu 8, 00180 Helsinki
040 726 0011