Orgaaninen suihkurusketus

Orgaaninen suihkurusketushoitomme antaa ihollesi terveen hehkuvan rusketuksen. Luonnollinen haalistuminen ja nuorentavat ainesosat mahdollistavat tasaisin väliajoin tehtävän suihkurusketuksen kauniin rusketuksen ylläpitämiseksi.

Suihkurusketushoidossamme käytetään luonnollisia ja orgaanisia ainesosia, kuten yrttejä ja kasviuutteita. Tämän tuotteen perustana on sokeriruoko, Aloe Vera ja antioksidantit.

Suihkurusketushoidossa iho saa valtavasti vitamiineja ja aminohappoja, jotka ylläpitävät ihon yleistä terveyttä. Vihreän ja valkoisen teen uutteet sisältävät ihoa suojaavia ominaisuuksia, jotka parantavat ihon immuunijärjestelmän toimintaa ja lisäävät suojaa auringon haitallisia vaikutuksia vastaan. Suihkurusketushoitomme tarjoaa upean ja hohtavan rusketuksen päästä varpaisiin.

Kaikki kokeneet suihkurusketusteknikkomme käyvät läpi perusteellisen suihkurusketustekniikkakoulutuksen ja sen lisäksi päivittävät oppimaansa alaan liittyvillä kursseilla, pysyäkseen ajan tasalla uusimmista ja parhaimmista rusketustekniikoista. Voit olla varma, että lähtiessäsi salongistamme, et ole vain kauniisti ruskettunut vaan tiedät myös tarkalleen kuinka pidät huolta rusketuksestasi päästessäsi kotiin.

1  kertaa — 35  €
2  kertaa — 65 €
3  kertaa — 95 €

 

DENOVAN
TARJOUKSIA SINULLE

 

RYPPYJEN POISTO

 

UUTUUS! LPG-ERGODRIVE TERAPIA!

1
1

 Itämerenkatu 8, 00180 Helsinki

040 726 0011

inbox(at)denovasalonki.fi

 palvelee arkisin klo 09-18

Ylellinen

Kauneushoitola

Kauneushoitola Denova palvelee Helsingin Ruoholahdessa

Rauhallinen ja viihtyisä kauneushoitolamme Denova sijaitsee Helsingin keskustassa. Tarjoamme monipuolisen hoitovalikoiman, johon kuuluu mm. kasvohoitoja, manikyyrejä, pedikyyrejä sekä hierontoja. Lisäksi poistamme karvat sokeroinnilla ja teemme kestovärjäyksiä ja ripsipidennyksiä.

Kauneushoitola Denova sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tänne pääsee helposti metrolla, raitiovaunulla tai bussilla. Tule rentoutumaan ja uudistumaan Denova kauneushoitolaan!

Henkilökohtaiset edut ja tarjoukset vain sinulle


Haluatko saada henkilökohtaisia etuja, jotka on tarkoitettu vain sinulle? Kuukausittaiset parhaat tarjoukset juuri sinun tarpeisiisi,sekä uudet palvelut – näitä kaikkia ja paljon muuta saat tilaamalla sähköisen asiakaskirjeemme. Toimi nyt!

Ole hyvä ja täytä yhteystietosi:
*Tarkista, että olet täyttänyt kaikki tähdellä merkityt kentät.