MIEHEN VOIMAPAKKAUS

Manikyyri, pedikyyri

Kauneussalonkia on kautta aikojen pidetty naisten paikkana, mutta ne ajat jolloin oli järkyttävää nähdä mies hoidattamassa kynsiään, ovat jo kaukana menneisyydessä. Nykyään on tavallista nähdä miehiä kauneussalongeissa joko yksinään tai tyttöystävänsä kanssa. Puhdas ja muodikas tyyli, jota ennen kutsuttiin metroseksuaaliksi, on hyvin pitkälti se normi mitä nykymieheltä odotetaan.

Mitä pahaa kauneussalongissa käyvässä miehessä muutenkaan on? Naiset pystyvät huolehtimaan kynsistään kotonaan aivan yhtä helposti kuin menemällä kauneussalonkiin, mutta salongissa tehdyssä manikyyrissä on oma viehätyksensä. Se on kuin pienimuotoinen kasvohoito, mutta vaan käsille. Kynsiteknikot tuottavat rentouttavan ja hemmottelevan hoidon samalla kun edistävät kynsien ja kynsinauhojen terveyttä. Manikyyri on myöskin yksi edullisimmista kauneussalongin palveluista, jonka vuoksi se on monelle mieluinen.

KASVOPUHDISTUS

Ihonpuhdistus on kasvohoito, jossa keskitytään täysvaltaisesti epäpuhtauksien poistamiseen. Ihonpuhdistuksessa tärkein tehtävä on avata ihohuokoset, jolloin epäpuhtaudet poistuvat.

Käsi- jalka- ja kasvohoito rentouttavassa miesluolassa nyt vain 90€

Säästä 50%

6 syytä miksi itsestään huolehtiminen on tärkeää

Seksikkyys: Miehen pakkomielle omaa ulkonäköään kohtaan EI OLE kovin puoleensavetävää, kun taas tyytyväisyys ulkonäköönsä on seksikästä ja se kertoo, että hän välittää juuri tarpeeksi.

Terveet jalat ja kädet: Pedikyyrin aikana kuollut iho kuoriutuu pois auttaen vähentämään kovettumia ja ennaltaehkäisemään kuolleen ihon kertymien aiheuttamia ongelmia. Kynsinauhat puhdistetaan niin manikyyrin kuin pedikyyrin yhteydessä, joka poistaa kivuliaita ja rumasti rikkoutuneita kynsinauhoja.

Hyvänolontunne: Vaikka manikyyrit ja pedikyyrit tuntuvat hyvältä sellaisenaan, useimmiten niihin kuuluu myös pienimuotoinen hieronta, joka saa ne tuntumaan sitäkin mahtavammalta.

Se näyttää hyvältä: Jos miehen kädet ja jalat ovat täynnä kovettumia (rakennustyömiehet ovat hyvä esimerkki tästä), he saattavat näyttää hieman rähjäisiltä ja vastenmielisiltä. Säännöllinen käynti manikyyrissä ja pedikyyrissä auttaa pitämään jalat ja kädet hyvässä kunnossa koko ajan.

Stressin laukaisija: Ottamalla tunnin omaa aikaa manikyyrin ja pedikyyrin merkeissä, mies antaa itselleen rentoutumishetken, jolloin hän voi lepuuttaa mielen ja unohtaa arjen haasteet. Tämä tekee hyvää sydämelle!

Pehmeämpi kosketus: Tämä todella hyödyttää naisia. Manikyyrissä ja pedikyyrissä käynti pehmentää jalkojen ja käsien ihoa, joka tekee miehen kosketuksesta entistä ihanemman.

 

DENOVAN
TARJOUKSIA SINULLE

 

RYPPYJEN POISTO

 

UUTUUS! LPG-ERGODRIVE TERAPIA!

1
1

 Itämerenkatu 8, 00180 Helsinki

040 726 0011

inbox(at)denovasalonki.fi

 palvelee arkisin klo 09-18

Ylellinen

Kauneushoitola

Kauneushoitola Denova palvelee Helsingin Ruoholahdessa

Rauhallinen ja viihtyisä kauneushoitolamme Denova sijaitsee Helsingin keskustassa. Tarjoamme monipuolisen hoitovalikoiman, johon kuuluu mm. kasvohoitoja, manikyyrejä, pedikyyrejä sekä hierontoja. Lisäksi poistamme karvat sokeroinnilla ja teemme kestovärjäyksiä ja ripsipidennyksiä.

Kauneushoitola Denova sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tänne pääsee helposti metrolla, raitiovaunulla tai bussilla. Tule rentoutumaan ja uudistumaan Denova kauneushoitolaan!

Henkilökohtaiset edut ja tarjoukset vain sinulle


Haluatko saada henkilökohtaisia etuja, jotka on tarkoitettu vain sinulle? Kuukausittaiset parhaat tarjoukset juuri sinun tarpeisiisi,sekä uudet palvelut – näitä kaikkia ja paljon muuta saat tilaamalla sähköisen asiakaskirjeemme. Toimi nyt!

Ole hyvä ja täytä yhteystietosi:
*Tarkista, että olet täyttänyt kaikki tähdellä merkityt kentät.