Meikkaukset Helsingin Ruoholahdessa

Meikki suunnitellaan ja luodaan aina toiveidesi pohjalta ottaen huomioon samalla ihosi tarpeet meikin pohjustuksessa. Näin meikki korostaa kauneimpia piirteitäsi sekä näyttää ja myös tuntuu sinulta itseltäsi. Kaikki käyttämämme tuotteet ovat turvallisia eikä niissä käytetä parfyymejä tai synteettisiä säilöntäaineita.

Päivämeikki

35€

Päivämeikki on kevyt ja luonnollinen meikki, joka sopii kaikkiin arkielämän tilanteisiin. Päivämeikki on hyvä valinta, kun haluat kiireestä huolimatta näyttää huolitetulta ja edustavalta.

Iltameikki

45€

Iltameikki on hieno ja näyttävä juhlameikki tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Kaunis juhlameikki näyttää silti luonnolliselta ja korostaa kasvon piirteitäsi.

Häämeikki

65€

Kaunis meikki, joka kruunaa elämäsi tärkeimmän päivän. Häämeikki suunnitellaan morsiamen häätyylin mukaan niin että meikki sopii hienosti kokonaisuuteen.

Ylellinen

Kauneushoitola

Helsingin

keskustassa

Kauneushoitola Denova palvelee Helsingin Ruoholahdessa

Rauhallinen ja viihtyisä kauneushoitolamme Denova sijaitsee Helsingin keskustassa. Tarjoamme monipuolisen hoitovalikoiman, johon kuuluu mm. kasvohoitoja, manikyyrejä, pedikyyrejä sekä hierontoja. Lisäksi poistamme karvat sokeroinnilla ja teemme kestovärjäyksiä ja ripsipidennyksiä.

Kauneushoitola Denova sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tänne pääsee helposti metrolla, raitiovaunulla tai bussilla. Tule rentoutumaan ja uudistumaan Denova kauneushoitolaan!

Palvelemme
Arkisin 09 – 18
Itämerenkatu 8, 00180 Helsinki
040 726 0011