Liikahikoilun hoito

Haisevatko kainalosi? Liikahikoilu eli hyperhidroosi on epämiellyttävä vaiva. Monet eivät kuitenkaan tiedä, että oireista pääsee eroon hyvin yksinkertaisilla toimenpiteillä.

Liikahikoilun hoito botoxilla

Vaadittavat toimet vaivan poistamiseksi voi helposti suorittaa osaava kosmetologi seuraavan kauneushoitolamme käyntisi yhteydessä. Ota yhteyttä ja kysy lisää: 040 726 0011!

Botox Cosmetics

Botox on hoidoista yleisin, koska se takaa pysyvän tuloksen 6 – 8 kuukaudeksi. Hoito kestää kokonaisuudessaan noin tunnin verran ja on lähes kivuton. Huomaat tuloksen jo neljän päivän päästä.

Kainalot

Kiinnostaako tämä hoito?
Ota yhteyttä ja kysy lisää!
040 726 0011

 

DENOVAN
TARJOUKSIA SINULLE

 

RYPPYJEN POISTO

 

UUTUUS! LPG-ERGODRIVE TERAPIA!

1
1

 Itämerenkatu 8, 00180 Helsinki

040 726 0011

inbox(at)denovasalonki.fi

 palvelee arkisin klo 09-18

Ylellinen

Kauneushoitola

Kauneushoitola Denova palvelee Helsingin Ruoholahdessa

Rauhallinen ja viihtyisä kauneushoitolamme Denova sijaitsee Helsingin keskustassa. Tarjoamme monipuolisen hoitovalikoiman, johon kuuluu mm. kasvohoitoja, manikyyrejä, pedikyyrejä sekä hierontoja. Lisäksi poistamme karvat sokeroinnilla ja teemme kestovärjäyksiä ja ripsipidennyksiä.

Kauneushoitola Denova sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tänne pääsee helposti metrolla, raitiovaunulla tai bussilla. Tule rentoutumaan ja uudistumaan Denova kauneushoitolaan!

Henkilökohtaiset edut ja tarjoukset vain sinulle


Haluatko saada henkilökohtaisia etuja, jotka on tarkoitettu vain sinulle? Kuukausittaiset parhaat tarjoukset juuri sinun tarpeisiisi,sekä uudet palvelut – näitä kaikkia ja paljon muuta saat tilaamalla sähköisen asiakaskirjeemme. Toimi nyt!

Ole hyvä ja täytä yhteystietosi:
*Tarkista, että olet täyttänyt kaikki tähdellä merkityt kentät.