Kokovartalon lämpöhierontaan tarkoitettu infrapunahoitosänky

Lääketieteellinen hoitolaite vaihtoehtona perinteiselle hieronnalle

Nuga Bestia suositellaan käyttämään:

Niskaan, Selkään, Jalkoihin, Korkeaan verenpaineeseen, Diabetekseen, IBS, Kuukautiskipuihin, Painonhallintaan, Rentoutukseen, Urheilusuoritusten jälkeiseen palautumiseen, Hauraisiin luihin/osteoporoosiin, Skolioosiin ja selkärangan kaarevuuteen,Uniongelmiin

Hoidon periaatteet

CH’UNA hoito, Akupainanta, Moxi hoito, Hieronta, Hermoston aktivointi, TNS-hoito, Syvälämpöhoito, Anionit, Kaukoinfrapunasäteet, Negatiiviset ionit, Tourmanium, Matalataajuiset aallot, Verenkierto

TOURMANIUM SISÄINEN PROJEKTORI

Sisäinen projektori liikkuu tasaisesti selkärangan muotoja mukaillen, antaen Chu’Na hoitoa, akupainantaa, hierontaa, syvälämpöhoitoa, Moxa hoitoa ja kaukoinfrapunasäde- ja anionihoitoa. Rullat aukaisevat hellävaraisesti selkärankaa, korjaten ryhtiä ja poistaen epänormaalia painetta.

TOURMANIUM LÄMPÖMATTO

p_info2[1]TOURMANIUM LÄMPÖMATTO

Varta vasten Tourmanium keraamin kanssa käytettävä lämpömatto antaa käyttäjälleen mahdollisuuden akupainantaan, syvälämpöön, kaukoinfrapunasäde- ja anionihoitoon.

TNS-HOITO - MATALATAAJUINEN ALUSTA

p_info6[1]Matalataajuiset aallot muuttavat kehon taudinaiheuttajien polaarisuutta automaattisesti. Vaikutukset parantavat lihasliikkeitä, normalisoivat hermoston toimintaa ja vähentävät rasvasolujen määrää paikallisesti ja sisäelinten ympäriltä.

ULKOINEN 5 PALLON TOURMANIUM PROJEKTORI

p_info3[1]Projektori on ergonomisesti suunniteltu yksilöllistä ja tarkkaan kohdistettua hoitoa varten. Sen pystyy helposti asettamaan eri puolille kehoa, kuten mahaan, niskan taakse, kainaloihin tai nivusiin ja se on hyvin tehokas hoitomuoto sen jatkuvan kaukoinfrapuna- ja anionisäteilyn ansiosta.

LEPOASENTO

p_info5[1]

NM-5000P:n runko voidaan säätää sinun fyysisen tilaasi sopivaan 10, 20 tai 30 asteen kulmaan. Hoidon aikana voi myös katsoa televisiota tai lukea kirjaa. Muitakin säätöjä voidaan tehdä, riippuen mitä kehon osaa haluat laitteella hoitaa.

NANOHOPEAKUITUPEITTO

p_info9[1]Kangaspeittoon on kudottu 13.5% nanohopeakuitua, jolla on anti-bakteerinen ominaisuus ja joka poistaa hajuja ja antaa lisäaltistusta anioneille.

MONITOIMIKAUKOSÄÄDIN

p_info7[1]

Helpot painikkeet mahdollistavat sopivan valikoiman haluttuja toimintoja. Suuret näyttöpaneelit helpottavat lämpötilan seuraamista. Kaukosäätimen pidike mahdollistaa helpon käytettävyyden ja säilyttämisen.

Mikä on Tourmanium?

 

Tourmanium on patentoitu materiaali, joka on suunniteltu ja valmistettu erityisesti Nuga Best tuotteille. Tourmaniumissa on yhdistetty Turmaliini, Germanium, nanoteknologialla käsitellyt vulkaaniset kivet ja Elvan kivet. Tourmanium on paras keraami kaukoinfrapunasäteiden ja anioneiden säteilyyn. Se tuottaa miltei neljä kertaa enemmän kaukoinfrapunasäteitä ja anioneita kuin Jade, joka on laajalti tunnettu sen terveysominaisuuksista yhdessä muiden hyötyjen kanssa, kuten mm. anti-bakteerisuus. Lisätietoa kaukoinfrapunasäteistä ja anioneista löydät Hoidon periaatteet-sivulta.

Olen terve ja harrastan liikuntaa. Miksi minä tarvitsen Nuga Bestiä?

Nuga Best on suunniteltu kaikille, jotka haluavat parantaa kehonsa toimintakykyä, lisätä energiaansa ja lyhentää kehon palautumisaikaa. Terveet ihmiset kohentavat hyvää terveydentilaansa entisestään ja Nuga Bestin käyttöä voi pitää ennaltaehkäisevänä ratkaisuna.

Nuga Best on urheilijoiden valinta luonnollisen suorituskyvyn parantamiseen. Nuga Best on auttanut jalkapalloilijoita, tanssijoita, liikunnanohjaajia, kehonrakentajia, uimareita, juoksijoita, jääkiekkoilijoita, pyöräilijöitä ja monia muita ammattiurheilijoita ja aktiivisia liikunnan harrastajia parantamaan suorituksiaan ja voimaan paremmin rakastamansa urheilulajin parissa.

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi lämpötilaa, asentoa ja hoidon voimakkuutta voidaan säätää terveydentilasi huomioon ottaen. Kysy lisää hoitajaltasi käyntisi yhteydessä.

40 min – 45€

Kuinka Nuga Best eroaa muista hierontasängyistä ja -tuoleista?

 

Nuga Best NM-5000 on enemmän kuin hierontasänky. Se on sertifioitu luokkaan IIA lääketieteellinen laite, jolla voidaan hoitaa kehoa ja ylläpitää hyvää terveydentilaa tavallisen hierontaterapian lisäksi. NM-5000 yhdistää monia lääketieteellisiä periaatteita korkeimmalla teknologialla tarjotakseen parasta terveydellesi.

HUOMIO!

Terveydentilasi vaikuttaa sängyn käyttömahdollisuuksiin. Jos tiedät olevasi sairas tai vammautunut, ota esitteemme mukaan ja keskustele asiasta lääkärisi kanssa.

Varotoimet sängyn käyttöön liittyen:

 • Sinulla on krooninen tauti tai vastikää tehty leikkaus. Suosittelemme keskustelemaan lääkärisi kanssa.
 • Vatsan lihaksiston tulisi olla rentoutunut hieronnan aikana, jonka vuoksi on suositeltavaa olla syömättä 1 tunti ennen ja jälkeen hoitoa.
 • Aluksi ei suositella käytettävän 50 astetta korkeampaa lämpötilaa. Useamman hoitokerran jälkeen lämpötilaa voi vähitellen nostaa jopa 65-70 asteeseen asti.

Matalataajuisen alustan (LF Weight Control Pad) käyttörajoitukset:

Ensimmäinen käyttökerta ei tulisi kestää yli 40 minuuttia ja sen tulisi tapahtua matalimmalla voimakkuudella.

 • Raskaus
 • Sydäntahdistin
 • Keskushermoston pesäkekovettumatauti
 • Alkoholi- ja huumeriippuvuus
 • Influenssavirus
 • Sydän- ja verisuonitauti
 • Syöpä

Matalataajuisen alustan (LF Weight Control Pad) käyttöä ei suositella:

 • Kehon osiin, joissa on ihotulehdus tai avoimia haavoja.
 • Kehon osiin, joihin on tehty leikkaus viimeisen 9 kuukauden aikana.
 • Kehon osiin, joissa on laskimotulehdus.
 

DENOVAN
TARJOUKSIA SINULLE

 

RYPPYJEN POISTO

 

UUTUUS! LPG-ERGODRIVE TERAPIA!

1
1

 Itämerenkatu 8, 00180 Helsinki

040 726 0011

inbox(at)denovasalonki.fi

 palvelee arkisin klo 09-18

Ylellinen

Kauneushoitola

Nuga Best on Denova Salongille kuuluvien lippulaivatuotteiden ja yrityksen nimi. Nuga Best NM-5000 on automaattinen lääketieteellinen hoitolaite, jossa yhdistyvät Jade/Tourmanium kivien kaukoinfrapuna- ja anionisäteily, syvälämpö, Chu’na hoito, hieronta ja akupainanta yhdessä kipua lievittävän ja painonhallintaan vaikuttavan matalataajuisen (TENS, EMS) alustan kanssa. NM-5000 on suunniteltu venyttämään ja oikaisemaan selkärankaa rentouttamalla ja pehmentämällä selkärangan lihaksistoa samalla parantaen verenkiertoa ja vähentäen hermojännitystä.

Sinun tulee vain maata mukavasti ja antaa sängyn sisään asennettujen rullien poistaa lihasjännitystä, helpottaa kipua, suoristaa selkärankaa, antaa kehollesi lisää energiaa ja parantaa verenkiertoa ja unenlaatua.

Henkilökohtaiset edut ja tarjoukset vain sinulle


Haluatko saada henkilökohtaisia etuja, jotka on tarkoitettu vain sinulle? Kuukausittaiset parhaat tarjoukset juuri sinun tarpeisiisi,sekä uudet palvelut – näitä kaikkia ja paljon muuta saat tilaamalla sähköisen asiakaskirjeemme. Toimi nyt!

Ole hyvä ja täytä yhteystietosi:
*Tarkista, että olet täyttänyt kaikki tähdellä merkityt kentät.