Kestovärjäys Helsingin Ruoholahdessa

Meiltä saat luonnollisen ja kestävän kulmakarvojen, ripsien ja huulien värjäyksen. Voi unohtaa aamumeikkauksen melkein kokonaan ja siirtyä suoraan päivän haasteisiin! Kestovärjäys kestä jopa salitreenin.

Ripsien kestovärjäys

220 €

Antaa ripsia pidentävän vaikutelman. Ripsien kestovärjäys saa silmät näyttämään kauniilta ja tuo esiin niiden muodon. Rajaukset voidaan tehdä sekä ylä- että alaripsirajaan.

Huulien kestovärjäys

Huulien kestovärjäyksen avulla huulille saadaan kiva muoto, tehdään niistä pulleammat, päästään eroon epäsymmetriasta ja annetaan huulille kimmoisuutta.

  • Huulet — 350€
  • Huulten rajaus — 250€
  • Huulten muotoilu — 300€

Kulmien kestovärjäys

150 €

Kulmakarvojen kestovärjäys on nopea tapa saada kauniit ja luonnollisen näköiset kulmat vaivattomasti. Saat luonnollisen ja kestävän lopputuloksen kulmakarvoille. Kulmakarvojen hoito korjaa kulmakarvojen epäsymmetrian, antaa muotoa ja väriä. Jokainen karva piirretään erikseen. Tuloksena kauniit ja luonnollisen näköiset kulmakarvat.

Kestovärjäyksillä saat nostetta katseeseen sekä arjessa että juhlassa. Kulmat tehdään käsityönä, karva karvalta ns. 3D -tekniikalla, jolloin lopputulos on niin luonnollinen kuin mahdollista.

 

DENOVAN
TARJOUKSIA SINULLE

 

RYPPYJEN POISTO

 

UUTUUS! LPG-ERGODRIVE TERAPIA!

1
1

 Itämerenkatu 8, 00180 Helsinki

040 726 0011

inbox(at)denovasalonki.fi

 palvelee arkisin klo 09-18

Ylellinen

Kauneushoitola

Kauneushoitola Denova palvelee Helsingin Ruoholahdessa

Rauhallinen ja viihtyisä kauneushoitolamme Denova sijaitsee Helsingin keskustassa. Tarjoamme monipuolisen hoitovalikoiman, johon kuuluu mm. kasvohoitoja, manikyyrejä, pedikyyrejä sekä hierontoja. Lisäksi poistamme karvat sokeroinnilla ja teemme kestovärjäyksiä ja ripsipidennyksiä.

Kauneushoitola Denova sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tänne pääsee helposti metrolla, raitiovaunulla tai bussilla. Tule rentoutumaan ja uudistumaan Denova kauneushoitolaan!

Henkilökohtaiset edut ja tarjoukset vain sinulle


Haluatko saada henkilökohtaisia etuja, jotka on tarkoitettu vain sinulle? Kuukausittaiset parhaat tarjoukset juuri sinun tarpeisiisi,sekä uudet palvelut – näitä kaikkia ja paljon muuta saat tilaamalla sähköisen asiakaskirjeemme. Toimi nyt!

Ole hyvä ja täytä yhteystietosi:
*Tarkista, että olet täyttänyt kaikki tähdellä merkityt kentät.