NUORISOIHONPUHDISTUS 12-19V

60 min — 67€

Nuorisoihonpuhdistus on suunnattu nuorille, joille on alkanut ilmaantua tukkeutumia ja mustapäitä. Se sopii hyvin nuoren ensimmäiseksi hoidoksi, jonka jälkeen nuorelle opetetaan itsenäinen päivittäinen ihonhoito. Hoito tehdään aina nuoren ihotyypin mukaan. Nuorisoihonpuhdistukseen sisältyy: alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus ja naamio.

Kauneushoitolassamme on tehokkaita menetelmiä aknen vähentämiseen. Halutessaan nuori voi valita hoitoja koko hoitovalikoimastamme.

 

DENOVAN
TARJOUKSIA SINULLE

 

RYPPYJEN POISTO

 

UUTUUS! LPG-ERGODRIVE TERAPIA!

1
1

 Itämerenkatu 8, 00180 Helsinki

040 726 0011

inbox(at)denovasalonki.fi

 palvelee arkisin klo 09-18

Ylellinen

Kauneushoitola

Kauneushoitola Denova palvelee Helsingin Ruoholahdessa

Rauhallinen ja viihtyisä kauneushoitolamme Denova sijaitsee Helsingin keskustassa. Tarjoamme monipuolisen hoitovalikoiman, johon kuuluu mm. kasvohoitoja, manikyyrejä, pedikyyrejä sekä hierontoja. Lisäksi poistamme karvat sokeroinnilla ja teemme kestovärjäyksiä ja ripsipidennyksiä.

Kauneushoitola Denova sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tänne pääsee helposti metrolla, raitiovaunulla tai bussilla. Tule rentoutumaan ja uudistumaan Denova kauneushoitolaan!

Henkilökohtaiset edut ja tarjoukset vain sinulle


Haluatko saada henkilökohtaisia etuja, jotka on tarkoitettu vain sinulle? Kuukausittaiset parhaat tarjoukset juuri sinun tarpeisiisi,sekä uudet palvelut – näitä kaikkia ja paljon muuta saat tilaamalla sähköisen asiakaskirjeemme. Toimi nyt!

Ole hyvä ja täytä yhteystietosi:
*Tarkista, että olet täyttänyt kaikki tähdellä merkityt kentät.