Hellivät kasvohoidot Helsingin Ruoholahdessa

Rauhallisessa ja viihtyisässä kauneushoitolassamme saat monipuolisia ja korkealaatuisia kasvohoitopalveluja omien tarpeidesi mukaan. Kaikki hoidot tehdään suurella ammattitaidolla puhtaita luonnontuotteita käyttäen.

Tarjoamme monipuolisen hoitovalikoiman, johon kuuluu kosteuttava kasvohoito, rentouttava aromaattinen kasvohoito, ihonpuhdistus, timanttikuorinta, nuorisoihonpuhdistus, LPG-kasvohoito, ultraäänipuhdistus, ElOS (E-light) -hoito, Carbon-kuorinta laserilla, RF -kasvohoito ja darsonvalisaatio.

Kosteuttava kasvohoito

60 min — 60€

Kosteuttava kasvohoito kosteuttaa ja rauhoittaa ihosi, stimuloi solujen aineenvaihduntaa sekä estää ihon kuivumista. Tuloksena saat kauniin ja elastisen ihon, joka näyttää kuulaalta ja hyvinvoivalta. Kosteuttava kasvohoito sopii hienosti kaikille ihotyypeille. Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, kasvohieronta, kasvonaamio ihotyypin mukaan (kuiva, normaali, rasvainen).

Rentouttava
aromaattinen kasvohoito

75 min — 78€

Aromaattisessa hoidossa käytetään tehokkaita mietoja tuotteita, jotka pehmentävät, tasapainottavat ja elvyttävät ihoa. Hoidossa ihosi rentoutuu ja saa uutta voimaa. Rentouttava aromaattinen kasvohoito sopii ihanasti kaikille ihotyypille, koska siinä hyödynnetään yrttien ja kasvien omaa luonnon voimaa.

Tuloksena saat kirkkaan ja hyvinvoivan ihon. Hoitoon sisältyy: alkupuhdistus, kuorinta, naamio, kasvohieronta, hoitovoiteet.

Ihonpuhdistus

60 min — 50€

Ihonpuhdistus on kasvohoito, jossa keskitytään täysvaltaisesti epäpuhtauksien poistamiseen. Ihonpuhdistuksessa tärkein tehtävä on avata ihohuokoset, jolloin epäpuhtaudet poistuvat.

Nuorisoihonpuhdistus 12-19v

60 min — 67€

Nuorisoihonpuhdistus on suunnattu nuorille, joille on alkanut ilmaantua tukkeutumia ja mustapäitä. Se sopii hyvin nuoren ensimmäiseksi hoidoksi, jonka jälkeen nuorelle opetetaan itsenäinen päivittäinen ihonhoito. Hoito tehdään aina nuoren ihotyypin mukaan. Nuorisoihonpuhdistukseen sisältyy: alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus ja naamio.

Kauneushoitolassamme on tehokkaita menetelmiä aknen vähentämiseen. Halutessaan nuori voi valita hoitoja koko hoitovalikoimastamme.

Timanttihionta

60 min — 70€

Timanttikuorinta on ihon käsittelytapa, joka poistaa kuolleita ihosoluja ja hilseilevää ihoa sekä stimuloi verenkiertoa.

Ihon pinnalle kertyy ihon uusiutumisesta johtuen jatkuvasti kuollutta ihosolukkoa, joka tekee ihon pinnasta epätasaisemman, himmentää sen väriä ja vaikeuttaa hoitoaineiden imeytymistä. Arkielämässä tämä näkyy usein siten, että iho näyttää samealta tai kirjavalta, meikki ei levity tasaisesti ja ihon pinnalla on näkyvää hilseilyä. Ylimääräinen solukerros on onneksi kuitenkin poistettavissa kuorinnalla. Timanttihionta poistaa kuollutta ihosolukkoa tehokkaasti ja parantaa ihon luonnollista uusiutumisprosessia.

Ihon aineenvaihdunta tehostuu ja vastaanottokyky paranee. Puhtaampi, tasaisempi ja sileämpi iho näkyy ja tuntuu konkreettisesti jo yhden kuorintakäsittelyn jälkeen.

ElOS (E-light) -hoito

Elos (E-light) kiinteyttää ihoa, silottaa ryppyjä, parantaa ihon joustavuutta, häivyttää verisuonilaajentumia ja vaalentaa maksaläiskiä tehokkaasti ja turvallisesti. Elos-hoitoa käytetään myös lopulliseen karvapoistoon kaikenvärisille karvoille, ihon kiinteytykseen, ihon uudistamiseen.

Elos (E-light) -hoito yhdistää kahden energian vaikutuksen: valoimpulssin ja radiofrekvenssin. Tulos on huomattavasti aiempia menetelmiä tehokkaampi, ja hoito pystytään kohdistamaan tarkkaan valittuun kohteeseen hoitotavoitteesta riippuen.

E-style menetelmällä voidaan hoitaa myös vaikeita iho-ongelmia, esim. aknea.

 • Kasvot, kaula ja decolte — 450€
 • Kasvot ja kaula — 350€
 • Kasvot — 250€
 • Kaula ja decotee — 350€
 • Kaula — 200€
 • Decoltee — 250€
 • Posket/muu yksittäinen alue kasvoilta — 120€
 • Kädenselät — 120€
 • Yksittäinen kolikon kokoinen pigmenttiläiskä kasvoilta — 75€

Ultraäänipuhdistus

60 min — 65€

Ultraäänipuhdistus tehdään laitteella, jonka ultraäänihoitopää ja hoitovoide yhdessä liuottavat ja pehmittävät huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet kivutta ja ilman punoitusta. Ultraäänilaite kuorii ihon pinnalta kuolleet sarveissolut jättäen ihon sametinpehmeäksi.
Voit halutessasi yhdistää ultraäänipuhdistuksen mekaaniseen puhdistukseen, jolloin hoidosta tulee entistä tehokkaampi.

Esteet hoidon tekemiselle: sydämentahdistin, metalliset implantit, syöpä tai kasvaimet, pahalaatuinen ihomuutos tai haavat hoitoalueella, kilpisrauhashäiriöt (kaulan alueella), laskimotulehdus, osteoporoosi, , raskaus.

Carbon-kuorinta laserilla

60 min — 150€

Carbon-laserkuorinta on tehokas keino hoitaa couperosa-ihoa ja ihon pinnalla selvästi näkyviä verisuonia. Laserkuorinta kiinteyttää ihoa ja silottaa ryppyjä sekä hoitaa aknea ja ihoarpia nuorentaen ihoa huomattavasti. Laserhoidolla saat näkyviä tuloksia ihoa vahingoittamatta. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Nuorennushoidoissa laser stimuloi luonnollisen kollageenin tuotantoa ja silottaa ryppyjä ja poistaa arpia.

Darsonvalisaatio eli elektroterapia

15 min — 15€

Darsonvalisaatio-hoito parantaa verenkiertoa ja kudosten aineenvaihduntaa käyttämällä korkeataajuista impulssin vaihtovirtaa. Lisäksi se lievittää kipua, poistaa lihasjännitystä ja rauhoittaa ihoa. Darsonvalisaatiota voidaan käyttää myös ryppyjen ehkäisyyn.

Radiofrekvenssi eli RF -kasvohoito

RF-kasvohoito perustuu radioaaltojen käyttöön ihon syvissä kerroksissa. Hoito palauttaa ja parantaa ihon kudoksia sekä silottaa ryppyjä kasvojen, kaulan ja silmien alueella. Hoito kiihdyttää verenkiertoa ja edistää kollageenin tuotantoa. Tulokset näkyvät jo ensimmäisen hoidon jälkeen.
RF-lifting hoito onnistuu myös dekolteen, käsien, vatsan tai lantion alueella.

Esteet hoidon tekemiselle:
sydäntahdistin, metalliset implantit, keinonivel yms.

 • RF Lifting Kasvoille   30 min — 150€
 • RF Lifting RF Lifting Kaula   30 min — 55€
 • RF Lifting Dekoltee  30 min — 55€
 • RF Lifting Koko kasvot+ silmäympärysalue 30 min — 150€

LPG-kasvohoito

LPG-kasvohoito perustuu hieronta-kohotus teknologiaan. LPG-hoito on kehitetty erityisesti kasvojen, kaulan ja dekoltee-alueen ihoa varten, ja sen tulokset ovat nähtävissä heti. LPG-iftmassage vähentää turvotusta, tasoittaa ihoa, silottaa ryppyjä ja kohottaa kasvojen piirteitä, sillä se vaikuttaa ihon syvempiin kerroksiin kuin mikään muu hoito ja palauttaa ihon luonnollisen elastisuuden ja kimmoisuuden.

Hoidon vaikutusta voi pidentää säännöllisellä ylläpitohoidolla. Jokaisen hoitokerran jälkeen tulokset vain paranevat. Hoitoa suositellaan jatkettavaksi 2-3 kertaa viikossa kahden kuukauden ajan (riippuen käsiteltävästä kohteesta).

 • LPG silmänympärysihon kohotus 30 min — 150€
 • LPG hehkeän ihon kohotushoito  30 min — 55€
 • LPG Kasvojen hoikentava kohotushoito 30 min — 55€
 • LPG Kollageenia ja elastaania aktivoiva kiinteytyshoito 30 min — 150€
 • LPG Soluja uudistava kohotushoito 30 min — 150€
 • LPG Kiinteyttävä hoito ryppyjä vastaan 30 min — 55€
 • LPG Kollageenia ja elastaania aktivoiva kiinteytyshoito 30 min — 55€
 • LPG Kasvojen hoikentava kohotushoito 30 min — 150€
 • LPG Soluja uudistava kohotushoito 30 min — 150€

Ylellinen

Kauneushoitola

Helsingin

keskustassa

Kauneushoitola Denova palvelee Helsingin Ruoholahdessa

Rauhallinen ja viihtyisä kauneushoitolamme Denova sijaitsee Helsingin keskustassa. Tarjoamme monipuolisen hoitovalikoiman, johon kuuluu mm. kasvohoitoja, manikyyrejä, pedikyyrejä sekä hierontoja. Lisäksi poistamme karvat sokeroinnilla ja teemme kestovärjäyksiä ja ripsipidennyksiä.

Kauneushoitola Denova sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tänne pääsee helposti metrolla, raitiovaunulla tai bussilla. Tule rentoutumaan ja uudistumaan Denova kauneushoitolaan!

Palvelemme
Arkisin 09 – 18
Itämerenkatu 8, 00180 Helsinki
040 726 0011