KLASSINEN HIERONTA

90 min — 135€

Klassinen hieronta on hyvä ja terveellinen keino hoitaa erilaisia lihasvaivoja ja nopeuttaa aineenvaihduntaa. Klassinen hieronta vähentää stressiä ja antaa rentouttavan tunteen koko päiväksi. Hieronta suoritetaan erilaisilla otteilla ja se toteutetaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Klassinen hieronta sopii sekä naisille että miehille.

URHEILUHIERONTA

30-60 min — 45-80€

Urheiluhieronta edistää lihasten rasituksesta palauttamista ja ennaltaehkäisee rasitusvammoja. Lisäksi urheiluhieronta auttaa lihaksia vastaanottamaan fyysistä rasitusta paremmin.

SELLULIITTIHOITO

60 min — 120€

Selluliittihoito yhdistettynä hierontaan tekee hoidosta erittäin kokonaisvaltaisen ja siitä voi saada apua esimerkiksi ryppyjen silottamiseen. Selluliittihoidossa käytetyt voiteet vaikuttavat ihoon ja syvälle ihon alaisiin kudoksiin. Hieronta lisää aineenvaihduntaa sekä edistää ja elvyttää lymfa– ja verenkiertoa.

KUUMAKIVIHIERONTA

60 min — 60€

Kuumakivihieronta, joka tunnetaan myös Hot Stone -hierontana, on lämmittävä ja rentouttava hoito, joka rentouttaa mielen ja eheyttää kehon. Lisäksi kivihieronta vähentää stressiä ja saa sinut voimaan paremmin. Kuumakivihieronta sopii sekä naisille että miehille.

IMUKUPPIHIERONTA

60 min — 65€ (paikallinen hoito 40 €)

Imukuppihieronta on vanha kiinalainen hierontakeino, joka parantaa verenkiertoa ja poistaa kuona-aineita hiussuonistosta, jolloin lihakset rentoutuvat ja lihaskivut ja säryt vähenevät. Voimakkaan hierontatekniikan avulla kehon kuona-aineet hajotetaan ja lihaskipu poistetaan.

HUNAJAHIERONTA

30 min — 30€

Hunajahieronta kiinteyttää ihoa, aktivoi aineenvaihduntaa sekä puhdistaa, kuorii ja ravitsee ihoa. Hunajan aktiiviset ainesosat menevät syvälle ihoon poistaen epätasaisuudet ja kiinteyttäen ihoa. Hunajahieronta sopii hyvin sekä naisille että miehille.

 

DENOVAN
TARJOUKSIA SINULLE

 

RYPPYJEN POISTO

 

UUTUUS! LPG-ERGODRIVE TERAPIA!

1
1

 Itämerenkatu 8, 00180 Helsinki

040 726 0011

inbox(at)denovasalonki.fi

 palvelee arkisin klo 09-18

Ylellinen

Kauneushoitola

Kauneushoitola Denova palvelee Helsingin Ruoholahdessa

Rauhallinen ja viihtyisä kauneushoitolamme Denova sijaitsee Helsingin keskustassa. Tarjoamme monipuolisen hoitovalikoiman, johon kuuluu mm. kasvohoitoja, manikyyrejä, pedikyyrejä sekä hierontoja. Lisäksi poistamme karvat sokeroinnilla ja teemme kestovärjäyksiä ja ripsipidennyksiä.

Kauneushoitola Denova sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tänne pääsee helposti metrolla, raitiovaunulla tai bussilla. Tule rentoutumaan ja uudistumaan Denova kauneushoitolaan!

Henkilökohtaiset edut ja tarjoukset vain sinulle


Haluatko saada henkilökohtaisia etuja, jotka on tarkoitettu vain sinulle? Kuukausittaiset parhaat tarjoukset juuri sinun tarpeisiisi,sekä uudet palvelut – näitä kaikkia ja paljon muuta saat tilaamalla sähköisen asiakaskirjeemme. Toimi nyt!

Ole hyvä ja täytä yhteystietosi:
*Tarkista, että olet täyttänyt kaikki tähdellä merkityt kentät.