Hampaiden Valkaisu

INNOVATIIVINEN PEARLSMILE®
KOSMEETTINEN HAMPAIDEN VALKAISU

Modern day technologies made the pearl smile an affordable luxury for everyone!

Unlike the traditional methods of teeth whiting, the cosmetic teeth whining from PEARLSMILE is based on the use of gel that has a total amount of no more than 0.1% peroxide and is activated by the cold LED light. This combination allows to whiten the teeth delicately, without causing any pain. A cosmetic teeth whitening treatment PEARLSMILE® has a lot of followers around the world.

TÄYSIN KIVUTON HOITOMENETELMÄ

PEARLSMILE hampaiden valkaisugeeli ei vahingoita hampaiden emalia. Kylmä LED-valo estää hampaita ja ikeniä kuivumasta ja vahingoittumasta. Tämän takia PEARLSMILE kosmeettinen hampaiden valkaisumenetelmä ei ole vain kivuton vaan myös houkutteleva hoitomenetelmä.

TULOKSIA JO 21 MINUUTISSA

PEARLSMILE hoito on kuin mikä tahansa kosmeettinen hoito. Hoidon kesto voi vaihdella 21-45 minuuttiin, riippuen vaalennusasteesta, joka halutaan saavuttaa. Voit saada itsellesi helposti upean valkoisen hymyn alle tunnissa. Nojaa taakse uskomattoman rentouttavassa tuolissa ja nauti pian mahtavasta hymystä!

JOPA 9 ASTETTA KIRKKAAMMAT HAMPAAT!

Heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen hampaasi ovat jopa 9 astetta kirkkaammat. Tulokset vaihtelevat henkilöstä riippuen.Hoidon aikana geeli neutralisoi tummentumia hampaiden emalissa. Voit toistaa hoidon niin usein kuin haluat ylläpitääksesi upeat tulokset.

Omistat kirkkaan ja vakuuttavan hymyn!

VAIHE YKSI

Hoitaja ottaa hampaiden sävystä näytteen ennen hoitoa.

VAIHE KAKSI

Hoitaja levittää geelin hammasmuottiin, jonka jälkeen asiakas asettaa muotin suuhunsa.

VAIHE KOLME

Hoitaja asettaa LED-lampun mahdollisimman lähelle hammasmuottia ja antaa sen olla päällä vähintään 7 minuuttia.

VAIHE NELJÄ

Vertaa eroa alkuperäisen ja lopullisen hampaiden sävyn välillä!

EDULLINEN HINTA

PEARLSMILE® hampaiden valkaisu on 100% kosmeettinen hoito. Se ei edellytä ammattimaisia hampaidenhoitolaitteita eikä lääketieteellisesti koulutettuja spesialisteja. Se ei myöskään vie paljoa tilaa tai aikaa, eikä aiheuta kipua hoidon aikana tai sen jälkeen. Täten pystymme tarjoamaan tämän hoidon erittäin edulliseen hintaan. Maksamalla useamman hoidon ennakkoon, rahaa voi säästää entistä enemmän. Kuka tahansa voi valkaisuttaa hampaansa esimerkiksi tärkeää tilaisuutta, kuten häitä, työhaastattelua tai valokuvausta varten.

Hampaiden valkaisu — 100€

 
 

DENOVAN
TARJOUKSIA SINULLE

 

RYPPYJEN POISTO

 

UUTUUS! LPG-ERGODRIVE TERAPIA!

1
1

 Itämerenkatu 8, 00180 Helsinki

040 726 0011

inbox(at)denovasalonki.fi

 palvelee arkisin klo 09-18

Ylellinen

Kauneushoitola

Kauneushoitola Denova palvelee Helsingin Ruoholahdessa

Rauhallinen ja viihtyisä kauneushoitolamme Denova sijaitsee Helsingin keskustassa. Tarjoamme monipuolisen hoitovalikoiman, johon kuuluu mm. kasvohoitoja, manikyyrejä, pedikyyrejä sekä hierontoja. Lisäksi poistamme karvat sokeroinnilla ja teemme kestovärjäyksiä ja ripsipidennyksiä.

Kauneushoitola Denova sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tänne pääsee helposti metrolla, raitiovaunulla tai bussilla. Tule rentoutumaan ja uudistumaan Denova kauneushoitolaan!

Henkilökohtaiset edut ja tarjoukset vain sinulle


Haluatko saada henkilökohtaisia etuja, jotka on tarkoitettu vain sinulle? Kuukausittaiset parhaat tarjoukset juuri sinun tarpeisiisi,sekä uudet palvelut – näitä kaikkia ja paljon muuta saat tilaamalla sähköisen asiakaskirjeemme. Toimi nyt!

Ole hyvä ja täytä yhteystietosi:
*Tarkista, että olet täyttänyt kaikki tähdellä merkityt kentät.