Rasvanpoisto ultraäänellä

Rasvanpoisto ultraäänellä

Hinta:
alk.120EUR

Varaa aika netistä tai soita meille:
+358 040 726 0011

Rasvakerroksen rakenne

Ei-invasiivisen kehon muotoilun perustiede on itse asiassa rasvasolujen perustiedettä; se kuinka ne varastoivat triglyseriittejä ja kuinka rasvasolujen määrä vaikuttaa alueelliseen ja yleisesti liialliseen rasvakudokseen, joka muodostaa “pullistumia” ja pinnallisemmin kliinistä sellulliittiä. Rasvasolu on erittäin tärkeä solu, joka on osana energian säilömistä, hormonitason säätelyä ja muita endokrinologisia toimintoja. Rasvasolussa on suuri määrä sytoplasmaa, joka toimii varastona triglyseriiteille, jotka koostuvat glyserolista ja vapaista rasvahapoista. Rasvasolut ovat meidän väliaikaisia ja pitkäaikaisia energiavarastoja. Kun kalorien saanti ylittää kalorien kulutuksen, rasvasolut turpoavat triglyseriiteistä. Kun rasvasolut jatkavat laajentumista, ne muodostavat pullistumia pehmytkudoksessa, joka muokkaa muotojamme.

Tyypillisimmät alueet, joilla pullistumia esiintyy naisten topografiassa ovat lanteet, alavatsa, ulkoreidet, sisäreidet, polvitaipeet, käsivarret ja rintaliivien alue. Miehillä tyypilliset alueet ovat kyljet (jenkkakahvat), alavatsa, “vararengas”, rintoihin kertynyt rasvakudos ja leuka. (Mulholland et al., 2011)

Kuinka se toimii?

20-70kHz ultraääniaaltoja siirretään rasvakudokseen kavitaation avulla, jolloin syntyy vakuumeja kuplia. Kuplien synnystä muodostunut paine tuhoaa rasvasolut hajottamalla niiden solukalvot.

Viitteet: Saber M, Shalaby S, Kharbotly A, Taher N, Saber LM, Medhat A. Effect of ultrasound cavitation therapy as a non-invasive approach on adipose tissue thickness in Egyptian women. Journal of Applied Sciences Research. 2013:9(11): 5964-9.

Ultraäänikavitaatio teknologia

Megason on ultraäänellä toimiva kehon hoikennuslaite, jolla voi antaa ei-invasiivisia hoitoja. Se käyttää 30khz ultraäänitaajuutta kehon sisällä tapahtuvaan kavitaatioon ja varmistaa kivuttoman ja tehokkaan hoidon.

  • Kavitaatio on prosessi, jossa ultraäänellä luodaan mikro-onteloita (kuplia), jotka kasvavat kunnes räjähtävät.
  • Jatkuvan räjähtelyn tuloksena, kuplat synnyttävät paineaallon, joka stimuloi solujen välissä olevan nesteen ja rasvasolujen välistä liikettä.

Kavitaation vaikutusten seuranta elektroskoopilla

Dr. Pedro Lapeuente University of saragoza Spain

Tehokkaat kavitaatiolaitteet

Tietyn taajuiset ultraääniaallot pystyvät synnyttämään kavitaatiovaikutuksen. Megason vähentää turvallisesti kipua ultraäänikavitaatiolla, jossa aallon pituus on 36KHz. Automatisoidulla valikolla, jossa on ennaltamääritellyt sykeaallot voidaan hoitaa useita eri kehon osia.

Sisältää aina myös imurullaus-, infrapuna- ja radiofrekvenssikäsittelyt parhaan tuloksen saamiseksi

1 alue — 120 €

2 aluetta — 200 € Säästä 40 €

Useampaa kuin kahta aluetta ei voi tehdä kerralla, koska kehon täytyy pystyä poistamaan rikottu rasva elimistöstä.