LED SPA kylpyläkääreet

LED SPA kylpyläkääreet

Hinta:
60EUR

Varaa aika netistä tai soita meille:
+358 040 726 0011
LED SPA kylpyläkääreetLED SPA kylpyläkääreetLED SPA kylpyläkääreet

Tänä päivänä yksi suosituimmista hoitomuodoista naisten keskuudessa on käärehoito. Mistä tämä suuri innostus käärehoidoista johtuu? Kääreet eivät ole vain tehokkaita, mutta myös miellyttävän tuntuisia. Vain yksi kääre suklaata tai hunajaa saa hyvälle mielelle. Denova Salonki yhdistää ikivanhat perinteet ja uusimman teknologian.

Ainutlaatuiseen hoitoon kuuluu luonnollisia ainesosia sisältäviin kääreisiin kääriminen ja sen jälkeen lämpöhoito kapselissa, joka polttaa 500-700 kaloria ja vastaa 8 km kävelyä.

HUNAJAKÄÄRE

Hunajakääre (kosmeettinen hunaja) – uusi käsite ihonhoidossa. Kauneushunaja sisältää 50 % luonnollista kanervahunajaa. Hunajaa on rikastutettu luonnollisella oliivi- ja kookosöljyllä, yrttiuutteella ja E-vitamiinilla.
Hunajakääre kosteuttaa ja ravitsee ihoa, stimuloiden kaikkia tärkeimpiä solutoimintoja. Hunaja sisältää useita aktiivisia ainesosia; yksinkertaisia sokereita, aminohappoja, entsyymejä, orgaanisia happoja, vitamiineja ja
mineraaleja.

Hunajan täyteläinen rakenne kertoo sen voimakkaasta biologisesta aktiivisuudesta. Kanervahunaja sisältää tanniineja – joka on sävyttävä ainesosa. Öljyt ja öljyuutteet, joita käytetään kosmeettisen hunajan formulaatiossa, sisältävät tärkeitä rasvahappoja, steroleja, pro-vitamiineja, fosfolipidejä – ne palauttavat ihon rasvatasapainon kosteuttaen ja raviten ihoa.

Ainesosat:

kanervahunaja, kookosöljy, oliiviöljy, mukulaleinikkiuute, kamomillauute, mehiläisvaha, Euxyl K100, tokoferyyliasetaatti.

“Maailman luonnolliset aarteet” – kokoelma

Marokossa sijaitsevan Atlas-vuoriston syvyyksistä louhittu vulkaaninen savi. Täysin käsittelemätön luonnontuote, joka on kuivatettu luonnollisesti auringossa. Ghassoulite on täynnä silikonia, magnesiumia ja kaliumia, joten se on erittäin tehokasta. Parhaat kauneushoitolat ympäri maailmaa käyttävät sen ainutlaatuisia ominaisuuksia hoidoissaan.

Ei tule käyttää jos on:

idiosynkrasia.

Ainesosat:

vulkaaninen savi.

Hienonnettu levä. Hoikentava kääre ja mineralisaatio

Rakkolevä tuottaa tehokkaita ainesosia, jotka toimivat selluliittia vastaan ja vaikuttavat merkittävästi painon laskuun, poistavat myrkkyjä kehosta, stimuloivat solujen uusiutumista ja pehmentävät ja suojaavat ihoa. Levä on jauhettu erittäin hienoksi jauheeksi. Se ei sisällä keinotekoisia täyteaineita.

100 % luonnontuote.

Ei tule käyttää jos on:

intoleranssi jodille ja mereneläville, kilpirauhasen liikatoiminta, raskaana, akuutissa tilassa oleva ihosairaus tai parantumattomat tikit leikkauksen jälkeen. Suonitulehduksen tai suonikohjujen kanssa ei tule käyttää kuumia kääreitä.

Sapropel. Terapeuttinen ja kosmeettinen mutanaamio kasvoille ja keholle

Ainutlaatuisesta Moltaevon mutajärvestä, jossa on korkeimmat mineraalien ja bioaktiivisten ainesosien pitoisuudet. Ainesosien tiedetään imeytyvät hyvin ihmiskehoon:

 • Palauttaen ihon kosteus-rasvatasapainon, raviten soluja;
 • Normalisoi talirauhasten toimintaa;
 • Poistaa aknen ja ennaltaehkäisee ihottumia;
 • Helpottaa ihon ärtymistä;
 • Silottaa ryppyjä ja estää niitä muodostumasta;
 • Parantaa yleistä ja paikallista veren muodostumista;
 • Hajottaa aktiivisesti kehoon kertynyttä liiallista rasvaa;
 • Intensiivisyys tiukentaa ihoa;
 • Vahvistaa hiusjuuria;
 • Auttaa poistamaan hilsettä;
 • Poistaa liiallisen hikoilun.

Sininen ja punainen savi

Väri tulee kadmiumista ja koboltista. Saven rakenteessa on myös: piidioksidia, typpeä, rautaa, hopeaa, kalsiumia, magnesiumia, fosforia, mangaania, sinkkiä, kuparia, molybdeenia ja muuta. Sininen savi sopii erityisen hyvin öljyiselle iholle ja päänahalle. Saven ainesosat imeytyvät täydellisesti ihoon, täyttäen sen kaikilla tarvittavilla aineosilla.

Savella on tulehdusta vähentävä, antiseptinen, myrkkyjä poistava ja rauhoittava vaikutus. Savi vaikuttaa aineenvaihdunnallisiin prosesseihin soluissa. Silikonin ja sinkin yhdistelmä palauttaa sidekudoksen rakenteen ennalleen. Savikääreet auttavat vähentämään kehon rasvaa ja edesauttavat fibroottisen selluliitin hoidossa.

Rauta, joka on osa savea, rikastuttaa ihoa hapella, rikillä ja sinkillä ja sillä on antibakteerinen ja ihohuokosia supistava vaikutus. Savi imeytyy ihon syvimpiin kerroksiin, kiihdyttäen solujen välistä vaihtuvuutta. Tämä auttaa kehoa puhdistumaan siihen kertyneistä myrkyistä.

Ei tule käyttää jos:

raskaana ollessa on avoimia haavoja ihossa. Kuumaa savikäärettä ei tule käyttää myöskään jos on gynekologisia sairauksia, suonikohjuja tai kasvaimia.

Ne tuotetaan Siperian korkeimman huipun – Belukhan- juurella.

Tutkimukset osoittavat, että savi -Kem Ak- sisältää paljon keholle välttämättömiä hivenaineita: silikonia, rautaa, magnesiumia, kalsiumia, fosforia ja muuta.

RUNSAS HIKOILU

30 min — 60 €

(135°-175°) 30 minuutin ajan
Polttaa 300-700 kaloria ja vastaa 3-8 km kävelyä.