LED SPA happikapseli

LED SPA happikapseli

Hinta:
alk.35EUR

Varaa aika netistä tai soita meille:
+358 040 726 0011
LED SPA happikapseli

Mitä hoidon aikana tapahtuu?

Tämä NASA:n hyväksymä huipputeknologia käyttää hienosäädettyä yhdistelmää happea, valohoitoa, lämpöä, väreilyä ja eteerisiä öljyjä dramaattisten tulosten -niin kosmeettisten kuin hyvinvoinnin ja sisäisen tasapainon- saavuttamiseksi. Tämä turvallinen ja luonnollinen hoito kohentaa aineenvaihduntaa, edesauttaa painonpudotusta, tiukentaa ihoa ja siloittaa raskausarpia. Hoito vaikuttaa myös kehon sisäiseen puhdistautumiseen, sillä se auttaa optimaalisen terveyden saavuttamisessa ja kehoa taistelemaan sairauksia vastaan.

SLIMLINE POD antaa täydelliset edellytykset painonpudokseen, selluliitin vähentämiseen, ihon kiinteyttämiseen ja nuorentamiseen, aineenvaihdunnan parantamiseen, energiatason nostamiseen, veden kehoon kerääntymisen vähentämiseen, kehon sisäiseen puhdistukseen ja tulehduksien estämiseen.

Kehon sisäisen puhdistuksen hyödyt

Suurin osa väestöstä ei hikoile tarpeeksi, jotta elimistöön kertyneet myrkyt poistuisivat luonnollisesti. Helppo tapa nostaa hikoilun määrää on kuntoilla säännöllisesti kunnes rupeaa hikoilemaan tai käydä kaukoinfrapunasaunahoidossa (Far Infrared sauna Therapy, FIRT). Kaukoinfrapunasaunahoito on tehokas tapa elimistöön kertyneiden myrkkyjen poistamiseen. Sen vaikutus kohdistuu ihonalaiseen kudoskerrokseen.

Monista kehon sisäisen puhdistuksen hoitomuodoista, kaukoinfrapunasaunahoidosta on tullut alan ammattilaisten ensisijaisesti suosittelema hoitomuoto. Kaukoinfrapunasaunahoidossa käyneiden hikeä analysoitaessa todettiin sen sisältävän 80-85% vettä ja loput 15-20% ovat natriuma, hivenaineita, rasvaliukoisia toksiineja, rikkihappoa, virtsahappoa, ammoniakkia, kolesterolia ja raskasmetalleja, kuten lyijyä, kadmiumia ja elohopeaa (tämä on jopa kuusikertainen määrä toksiineja ja raskasmetalleja tavalliseen hikeen verrattuna). Nämä toksiinit ovat sijoittuneet kehon ihonalaiseen kerrokseen ja ne yhdistetään useisiin terveysongelmiin. Ottamalla kaukoinfrapunasaunahoidon osaksi elämäntapaasi hyödyttää sinua monin tavoin ja voi auttaa sinua tulemaan terveemmäksi. On tärkeää, että juot enemmän vettä käyttäessäsi kaukoinfrapunasaunahoitoa kehon sisäiseen puhdistukseen.

Valodiodihoidon hyödyt

NASA kehitti tämän hoitomuodon 1980-luvulla parantaakseen haavan parantumista ja kudoksen kasvamista avaruudessa. LED-teknologia käyttää 100% turvallisia aaltopituuksia stimuloimaan soluja, parantamaan verenkiertoa ja nostamaan kollageenituotantoa. LED-hoito on ei-invasiivinen toimenpide, joka tehdään punavalo- ja/tai infrapunavalopaneeleilla, jotka lähettävät matalataajuisia valoimpulsseja. Se toimii fotosynteesin tavoin iholla, muuntaen ihosoluissa jo olevaa valoenergiaa ja käynnistäen ihon uudistumisen. LED-hoidosta on nopeasti tulossa mullistava hoitomuoto terveydenhuoltoalalla.

LED-hoidon nuorentavat vaikutukset

Kollageenista ja elastaanista puhutaan paljon. Kun me ikäännymme, rusketumme, tupakoimme, pesemme kasvojamme ja elämme ylipäätänsä painovoiman vaikutuksen piirissä, kollageenit ja elastaanit hajoavat ja alamme näkemään ryppyjä, rasvaantumista ja juonteita alueilla, jotka olivat ennen eheitä. LED-hoito voi muuntaa ikääntyvän ihon ulkonäköä, laajentuneita huokosia ja silmäkulmien ryppyjä valoaalloilla, joka läpäisee ihokerroksen aiheuttamatta vahinkoa. Se myös vetää kollageenia ihon pinnalle siloittaen ihon juonteita ja ryppyjä.

Tulokset

 • LED-valohoidon kosmeettiset hyödyt
 • Silottaa juonteita ja ryppyjä
 • Parantaa aknea ja pienentää huokosia
 • Kohentaa ihon väriä ja rakennetta
 • Palauttaa ihon luonnollisen kollageenituotannon
 • Vähentää melaniinia, joka aiheuttaa tummia pisteitä
 • Vähentää auringon aiheuttamia ihovaurioita
 • Parantaa verenkiertoa ja ihon kosteutta
 • Vähentää ihon halkeilua, punaisuutta ja punastumista
 • Vähentää ekseeman aiheuttamaa arpeutumista, punaisuutta, kuivia laikkuja, kutinaa ja kosketusherkkyyttä
 • Stimuloi ja aktivoi luonnollista aineenvaihduntaa

LED-valohoidon terveydelliset hyödyt

Tutkimukset osoittavat, että LED-valolle altistunut iho kasvaa 150-200% nopeammin. Tästä johtuen LED-valohoito parantaa ihon ulkonäköä ja edistää haavojen ja arpien paranemista. Iholla on suuri veri- ja vesikoostumus, joten se imee itseensä nopeasti punaista valoa, joka taas tuottaa energiaa kehon paranemisprosessiin.

NASA käyttää LED-valohoitoa astronauttien lihasten ja luiden surkastumisen hoitamiseen ja nopeuttamaan haavojen paranemista. Yhdysvaltojen merivoimat käyttää myös LED-valohoitoa sukellusveneiden miehistölle. Johtavat syöpähoidon spesialistit käyttävät LED-valoa aktivoimaan valolle herkkiä syöpähoitolääkkeitä ja raportoivat uskomattomista tuloksista, joita ei ole ennen saavutettu. LED-hoito edistää kemoterapiasta aiheutuneiden sivuvaikutusten, kuten pahojen suuhaavojen, parantumista. LED-valohoito on turvallinen ja tehokas kaikille ihotyypeille, eikä siitä aiheudu mitään sivuvaikutuksia, kipua eikä jälkihoidon tarvetta.

Slimline Pod käyttää kahta eri väristä aallontaajuutta

Slimline Pod käyttää kahta eri väristä aallontaajuutta.

Punavalohoito: Nuorentaa ihoa parantamalla verenkiertoa ja lisäämällä kollageenituotantoa. Se antaa helpotusta krooniseen ja akuuttiin kipuun, mukaan lukien lihassärky, nivelsärky- ja tulehdus, korkea verenpaine, kudos- ja hermovaurio. Hoito lyhentää vammojen parantumisaikaa.

Keltavalohoito: stimuloi hermostoa ja imusuonistoa, kiinteyttäen ja vahvistaen lihaksistoa verinahkan alla ja sileyttäen ihoa täten auttaen hidastamaan ikääntymisen merkkejä.

Hapen hyödyt

Happi ravitsee kehoasi, auttaa poistamaan myrkkyjä ja epäpuhtauksia edesauttaen vammojen parantumista. Happihoidolla on monia hyötyjä: energian lisääntyminen ja kestävyyden parantuminen, joka mahdollistaa lihasten palautumisen, joka taas johtaa vähempään kolotukseen ja kipuun. Se auttaa unenlaatuun, selkeyttää ajattelua, lisää valppautta ja parantaa muistia. Se antaa kaikenkattavan hyvän olon tunteen. Ikääntymisprosessi yhdistetään ihosolujen vähentyneeseen hapensaantiin. Happi antaa iholle paljon kaivattuja ravinteita itsensä korjaamiseen sisältä käsin. Puhtaan hapen käyttö synnyttää energisoivan ja parantavan vaikutuksen ihosoluissa, joka on ihanteellinen akneiholle anti-bakteerisen vaikutuksensa ansiosta.

Happi myös mahdollistaa ihonhoitotuotteiden syvemmän imeytymisen ihoon, täten täydentäen ja silottaen juonteita ja ryppyjä. Happi stimuloi kollageenituotantoa solutasolla, nopeuttaen ihosolujen mitoosia, täten auttaen paranemisprosessia ja ennaltaehkäisten vapaiden radikaalien tuhoja.

Yleensä veren hapettuminen kestää 3-5 minuuttia, mutta 10 minuutin hoito on suositeltavaa, jos ongelmana on: päänsärky, krapula, migreeni, stressi, uupumus, krampit, aikaerorasitus, lämpöhalvaus tai pienet kolotukset ja kivut.

Olennainen hoito elvytykseen, nuorentamiseen ja tasapainottamiseen

Hoitomme tarjoavat tehokkaita tapoja sisäisen ja ulkoisen hyvinvoinnin ja tasapainon saavuttamiseksi. Kosmeettisten hyötyjen lisäksi, tarjoamme dramaattisia tuloksia myös ongelman ytimen hoitamisessa.

Kun hoito kohdistetaan pohjimmaiseen syyhyn, eikä vain oireisiin, tulokset ovat mahtavia ja pitkäkestoisia.

OxyPod LED- ja happihoito on yksi niistä hoitomuodoista, joka yhdistää viimeisimmän tieteellisen tiedon ja kokonaisvaltaisen lähestymisen kauneudenhoitoa ja hyvinvointia kohtaan. Tulokset vaihtelevat henkilöstä riippuen, mutta tässä on joitain syitä miksi asiakkaamme rakastavat tätä hoitoa.

Kivunlievityshoito

Punavalolla ja kaukoinfrapunavalolla on mahtavia tulehdusta laskevia ja kipua lievittäviä ominaisuuksia, jotka ovat tärkeitä syitä sen käyttöön terveydenhuollossa. Valon protonit läpäisevät ihon, täten kohentaen verenkiertoa, vähentäen lihasjännitystä ja -kramppeja. Lämmön ja valon yhdistelmä laukaisee energian akupunktiopisteissä, tasoittaen hermojärjestelmää, lieventäen allergioita ja jopa kausiluonteisia mielialavaihteluita. Punavaloa käytetään yleensä tulehdustiloihin, kuten limapussitulehdukseen, jännetulehdukseen, niveltulehdukseen. Kiputiloissa sitä käytetään mm. alaselkään, niskaan, rannekanavanoireyhtymään, tennis- ja golfkyynerpäähän, herpeksen jälkeiseen hermokipuun ja moniin muihin kipuihin. Valohoito on turvallinen vaihtoehto mille tahansa lääkitykselle kivun lievityksessä. Punavalohoito on hellä, ei-invasiivinen, lääkevapaa ja kemikaalivapaa vaihtoehto, jonka on todistettu vähentävän tai jopa poistavan kipuja. Aluksi se kuulostaa naurettavalta: kuinka valo voi auttaa kroonisessa kivussa? No, se on itseasiassa hyvin yksinkertaista. Infrapunavalo (näkymätön valo) pääsee syvälle kehoomme, korjaten solujen rakennetta. Infrapunavalo aktivoi myös edorfiinin tuotannon ja estää kipua välittäviä kemikaaleja toimimasta.

 • Haavojen hoito
 • Välilevytyrä ja välilevynpullistuma
 • Lihaksista johtuva selkäkipu
 • Nivelrikko
 • Fibromyalgia
 • Kemoterapiahoidoista syöpäpotilaille aiheutuneet kivuliaat sivuvaikutukset
 • Venähtäneet ja kireät lihakset, lihaskouristukset
 • Tulehdukset
 • Hermovammat
 • Urheiluvammat- Luunmurtumat, nyrjähdykset, tenniskyynärpää jne.
 • Niskakipu ja -jännitys

Iho-ongelmat

Punavalo edistää ihon parantumista, joten sitä voidaan käyttää tehokkaasti useiden iho-ongelmien hoitoon, jolloin ei tarvita erillistä lääkitystä (ja vältytään vaarallisilta sivuvaikutuksilta) tai kemikaaleja täynnä olevia rasvoja. Voit käyttää kotikäyttöistä hoitolaitetta näiden iho-ongelmien hoitoon: (Varoitus: älä käytä jos sinulla on ihotulehdus!)

 • Palovammat
 • Akne arvet
 • Ruusufinni
 • Ekseema
 • Psoriasis
 • Jalkasieni

Ihon nuorentaminen

Valohoidossa käytetään punaista valoa ihon hoitamiseen, uudistamiseen ja nuorentamiseen. LED-hoidot ovat nykyään laajalti suosittuja hoitoja erilaisiin iho-ongelmiin, kuten akneen, ruusufinniin, psoriaasiin, raskausarpiin ja arpiin. Punavalohoitoa käytetään kumoamaan auringon aiheuttamia ihovaurioita ja parantamaan ihon kosteustasapainoa. Intensiivinen punavalo auttaa kiihdyttämään veren, hapen ja ravinteiden virtausta kehossa, vähentäen selluliittia ja parantaen koko kehon ihon kiinteyttä ja elastisuutta! Punavalon aallot tehostavat elävien solujen metabolisia arvoja, nopeuttaen huomattavasti palautumisprosessia. Lääketieteellisissä tutkimuksissa on selvinnyt, että avoimet haavat parantuvat punavalolle altistettuina 200% nopeammin! Samoin kuin fotosynteesi toimii kasveilla, punavalo käynnistää solujen toiminnan ja tuottaa adenosiinitrifosfaattia (joka muuntaa energiaa solujen sisällä), joka kulkeutuu soluihin ja kudokseen aloittaen ihon uudistamisen. Punavalo edistää solujen uusiutumista, stimuloi kollageenituotantoa, parantaa ihon väriä ja rakennetta, kontrolloi pigmentaatiolaikkuja, silottaa ryppyjä ja edesauttaa saamaan eloisan ja terveemmän näköisen ihon.

Punavalo läpäisee ihon helposti ja tehostaa verenkiertoa, tuoden hoidettavalle alueelle enemmän verta ja ravinteita. Se myöskin stimuloi oleellisen kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Kollageeni tekee ihosta täyteläisemmän kun elastaani taas kiinteyttää. Punavalo korjaa ja antaa energiaa vahingoittuneille soluille, stimuloiden kollageenin ja elastaanin tuotantoa, tehden ihosta jälleen nuorekkaan näköisen.

Näkyvän punaisen valon käyttö 660nm aaltotaajuudella – joka läpäisee jopa 8-10 mm kudoksen– on suotuisaa ihokerroksen lähellä olevien ongelmien hoitamiseen, kuten:

 • Ihon nuorentaminen
 • Rypyt ja juonteet
 • Tiukennus ja kiinteytys (ei-kirurginen vaihtoehto kasvojen kohotukselle)
 • Viat ja punaisuus
 • Ikääntymisen merkkien hidastaminen
 • Iholäiskät ja hyperpigmentaatio kasvoissa, käsissä tai niskassa
 • Aknearvet

Mahtava ihon nuorentuminen ja elvyttäminen, kokonaisvaltainen happihoito, LED, värinähoito & eteeriset öljyt

30 min — 45 €

3 kertaa — 120 €


Kohtalainen hikoilu

(135°-155°) 30 minuutin ajan

Polttaa 300 kaloria ja vastaa 3-5 km kävelyä.

30 min — 45 €

3 kertaa — 120 €


Runsas hikoilu

(155°-175°) 30 minuutin ajan

Polttaa 500-700 kaloria ja vastaa 8 km kävelyä.

30 min — 45 €

3 kertaa — 120 €


Kohtalainen hikoilu

(135°-155°) 30 minuutin ajan

Polttaa 300 kaloria ja vastaa 3-5 km kävelyä.

30 min — 45 €

3 kertaa — 120 €


Runsas hikoilu

(155°-175°) 30 minuutin ajan

Polttaa 500-700 kaloria ja vastaa 8 km kävelyä.

30 min — 45 €

3 kertaa — 120 €