Kryolipolyysi

Kryolipolyysi

Hinta:
alk. 150EUR
195 EUR

Varaa aika netistä tai soita meille:
+358 040 726 0011

Mitä on Kryolipolyysi?

Termi Kryolipolyysi voidaan jakaa osiin: “Kryo” joka tarkoittaa kylmää tai jäätävää, “lipo” joka tarkoittaa rasvaa ja “lyysi” joka tarkoittaa palasiksi hajottamista. Nämä yhdistettäessä Kryolipolyysi tarkoittaa rasvasolujen poistamista jäädyttämisellä tai jäähdyttämisellä.

Kylmälle altistuneet rasvasolut jäätyvät ja sulettuaan ne hajoavat lipideiksi ja poistuvat hitaasti luonnollisen metaboliikan avulla noin kolmen kuukauden kuluessa. Säännöllinen liikunta tänä aikana optimoi rasvasolujen tuhoutumisen. Kryolipolyysi vaikuttaa vain rasvasoluihin, sillä ne ovat herkempiä kylmälle kuin muut solut. Täten rasva saadaan poistettua säästäen vieressä oleva iho, lihakset ja hermot.

Tämä ei-invasiivinen tekniikka tarjoaa vaihtoehdon perinteiselle kirurgiselle rasvaimulle. Parhaat tulokset saadaan ylläpidettyä potilailla, jotka ovat normaalipainoisia ja noudattavat terveellistä ruokavaliota, mutta haluavat päästä eroon vaikeista rasvakerrostumista.

Mitä voidaan hoitaa?

  • Vatsaa
  • Jenkkakahvoja
  • Selkään kertynyttä rasvaa

Mitä hoidon aikana tapahtuu?

Kryolipolyysilaite asetetaan hoidettavan alueen päälle. Laitteessa on imumekanismi, joka pitää ylimääräisen rasvakerroksen kahden jäähdytyspaneelin välissä, jotka poistavat lämmön kudoksista. Toimenpiteen aikana Kryolipolyysilaite pitää hoitolämpötilan 5°C:ssa. Yhden alueen Kryolipolyysihoito kestää tunnin ja sen suorittaminen edellyttää konsultaatiota oman lääkärimme kanssa.

Sivuvaikutukset

Välittömästi Kryolipolyysin jälkeen punaisuutta ja pieniä mustelmia saattaa ilmestyä hoidetulle kehon alueelle. Turvotusta, arkuutta, pistelyä ja ihon tunnottomuutta saattaa tuntua hoidetun alueen rasvakerroksessa noin 3-5 päivää myöhemmin ja tunne saattaa kestää jopa muutaman viikon. Tämän kaltaiset sivuvaikutukset eivät ilmene joka kerta eivätkä jokaiselle käyttäjälle.

Hoitokertojen määrä?

Riippuu rasvakerroksen paksuudesta. Tavallisesti 1-2 hoitokertaa aluetta kohden on tarpeen toteuttaa vähintään kolmen kuukauden välein.

1 alue 195 €

2 aluetta 295 € Säästä 95 €

3 aluetta 395 € Säästä 190 €

4 aluetta 495 € Säästä 285 €