Kryolipolyysi

Hinta:al. 150 ‚ā¨195 ‚ā¨

Varaus Kysy lisaa

Varaa aika netistä tai soita meille:
+358 040 726 0011

Mitä on Kryolipolyysi?

Termi Kryolipolyysi voidaan jakaa osiin: ‚ÄúKryo‚ÄĚ joka tarkoittaa kylm√§√§ tai j√§√§t√§v√§√§, ‚Äúlipo‚ÄĚ joka tarkoittaa rasvaa ja ‚Äúlyysi‚ÄĚ joka tarkoittaa palasiksi hajottamista. N√§m√§ yhdistett√§ess√§ Kryolipolyysi tarkoittaa rasvasolujen poistamista j√§√§dytt√§misell√§ tai j√§√§hdytt√§misell√§.

Kylmälle altistuneet rasvasolut jäätyvät ja sulettuaan ne hajoavat lipideiksi ja poistuvat hitaasti luonnollisen metaboliikan avulla noin kolmen kuukauden kuluessa. Säännöllinen liikunta tänä aikana optimoi rasvasolujen tuhoutumisen. Kryolipolyysi vaikuttaa vain rasvasoluihin, sillä ne ovat herkempiä kylmälle kuin muut solut. Täten rasva saadaan poistettua säästäen vieressä oleva iho, lihakset ja hermot.

Tämä ei-invasiivinen tekniikka tarjoaa vaihtoehdon perinteiselle kirurgiselle rasvaimulle. Parhaat tulokset saadaan ylläpidettyä potilailla, jotka ovat normaalipainoisia ja noudattavat terveellistä ruokavaliota, mutta haluavat päästä eroon vaikeista rasvakerrostumista.

Mitä voidaan hoitaa?

  • Vatsaa
  • Jenkkakahvoja
  • Selk√§√§n kertynytt√§ rasvaa

Mitä hoidon aikana tapahtuu?

Kryolipolyysilaite asetetaan hoidettavan alueen p√§√§lle. Laitteessa on imumekanismi, joka pit√§√§ ylim√§√§r√§isen rasvakerroksen kahden j√§√§hdytyspaneelin v√§liss√§, jotka poistavat l√§mm√∂n kudoksista. Toimenpiteen aikana Kryolipolyysilaite pit√§√§ hoitol√§mp√∂tilan 5¬įC:ssa. Yhden alueen Kryolipolyysihoito kest√§√§ tunnin ja sen suorittaminen edellytt√§√§ konsultaatiota oman l√§√§k√§rimme kanssa.

Sivuvaikutukset

Välittömästi Kryolipolyysin jälkeen punaisuutta ja pieniä mustelmia saattaa ilmestyä hoidetulle kehon alueelle. Turvotusta, arkuutta, pistelyä ja ihon tunnottomuutta saattaa tuntua hoidetun alueen rasvakerroksessa noin 3-5 päivää myöhemmin ja tunne saattaa kestää jopa muutaman viikon. Tämän kaltaiset sivuvaikutukset eivät ilmene joka kerta eivätkä jokaiselle käyttäjälle.

Hoitokertojen määrä?

Riippuu rasvakerroksen paksuudesta. Tavallisesti 1-2 hoitokertaa aluetta kohden on tarpeen toteuttaa vähintään kolmen kuukauden välein.