Kehonmuotoilu radiotaajuuksilla

Kehonmuotoilu radiotaajuuksilla

Hinta:
alk.150EUR

Varaa aika netistä tai soita meille:
+358 040 726 0011

Kehonmuotoilu radiotaajuuksilla on virallisesti uusin kauneudenhoitovillitys ja syystä! Näkyvä rasvan vähentyminen, ihon kiinteytyminen ja täyteläistyminen. RF-hoito auttaa sinua näyttämään solakammalta ja tuntemaan olosi paremmaksi.

Kehonmuotoilu radiotaajuuksilla (tunnetaan myös nimellä ihon kiinteytys) on tulossa suosituksi, sillä se poistaa rasvaa, kiinteyttää ihoa ja parantaa ihonväriä kivuttomasti ja nopeasti.
 Denova Kauneushoitola tarjoaa tämän ei-invasiivisen ja kivuttoman hoidon, joka auttaa vähentämään selluliitin muodostumista, kiinteyttää ihoa, tehostaa kollageenituotantoa ja auttaa pääsemään eroon itsepintaisemmistakin rasvakertymistä, joihin liikunta ei ole tehonnut. 
 Kyseessä on erittäin monipuolinen hoito, sillä se voi auttaa myös vähentämään roikkuvaa ihoa, kiristämään ns. alleja, muotoilemaan ja kiinteyttämään raskauden jälkeistä vatsaa, silottamaan juonteita ja ryppyjä (kasvoilla ja kehossa), pienentämään ns. jenkkakahvoja ja jopa nostamaan ja kiinteyttämään takapuoltasi.
Kaiken tämän lisäksi voidaan taata, ettet tule tarvitsemaan hoidosta palautumisaikaa. Hoito on myös FDA:n hyväksymä.

Kuinka se toimii?

Radiotaajuuden energia läpäisee ihon kerrokset samalla lämmittäen ihon kudoksia, joihin kollageenikuidut ovat sulautuneet. Paikallinen lämmitys aikaansaa kollageenikuitujen välittömän supistelun ja rasvasolujen kutistumisen, samalla kun sidekudoksen solut stimuloituvat tuottamaan uutta kollageenia ja elastaania. Tämä saa aikaan kiinteämmän, tasaisemman ja nuoremman näköinen ihon, joka on näkyvästi kohentunut. Rasvasolut ovat vähentyneet ja itsepintaista selluliittia on vaikeampi huomata.

Minkälainen hoito on?

Hoito on yllättävän rentouttava. Jokaista kehonosaa hoidetaan 20-30 minuuttia. Sinun tarvitsee vain näyttää hoitajallesi kehon ongelma-alueet ja käydä makuulle hoitosängylle ja antaa ihmeiden tapahtua. Hoitotekniikka on niin rentouttava, että hoidon aikana saattaa helposti vaipua uneen, joka on tietenkin aina merkki hyvästä hoidosta.

Kuinka nopeasti voin odottaa näkeväni tuloksia?

Suurinosa hoidossa käyneistä pystyy välittömästi huomaamaan ihonsa tiukentuneen, mutta tulokset tulevat vielä näkyvemmiksi hoitoa seuraavien päivien aikana. Iho on huomattavasti tasaisempi ja lihasten muodot näkyvät paremmin. Toivotun lopputuloksen saavuttamiseksi vaaditaan yleensä useampi hoitokerta; keskimäärin kerran viikossa kunnes hoitoja on tehty 4-8 kertaa. Hoitojen määrä riippuu täysin siitä minkälaisia tuloksia halutaan saavuttaa.

Onko hoidolla sivuvaikutuksia?

Hoidolla ei yleisesti ottaen ole sivuvaikutuksia, mutta joillain hoidossa käyneillä saattaa esiintyä ihon punaisuutta hoidon jälkeen, joka kuitenkin hälvenee noin 30 minuutin kuluessa.

Ikä: 40
Hoidettu: Muhkuraista ja roikkuvaa ihoa alavatsan alueella
Hoitomenetelmä: yksi 15 minuutin hoito kymmenen päivän välein
Hoidon tulokset: Kolmen hoitokerran jälkeen iho oli selkeästi kiinteämpi ja tasaisempi

Ikä: 33
Hoidettu: ylimääräinen rasva vyötäröllä ja lanteilla
Hoitomenetelmä: yksi 20 minuutin hoito kerran viikossa
Hoidon tulokset: seitsemän hoitokerran jälkeen vyötärön ympärysmitta oli pienentynyt 4,25 cm

Ikä: 33
Hoidettu: selluliittiä ja muhkuraista ihoa pakaroissa
Hoitomenetelmä : yksi 20 minuutin hoito kerran viikossa
Hoidon tulokset: Seitsemän hoitokerran jälkeen pakaroiden ympärysmitta oli pienentynyt 3,5 cm. Näkyvät tulokset myös selluliitin määrässä ja ihon kiinteydessä.

Ikä: 50
Hoidettu: kookas ja roikkuva iho käsivarsissa
Hoitomenetelmä: 20 minuutin hoito kerran viikossa
Hoidon tulokset: kolmen hoitokerran jälkeen vasemman käsivarren ympärysmitta pienentynyt 2 cm ja oikean 2.5 cm.

Ikä: 46
Hoidettu: selluliittiä ulkoreisissä ja pakaroissa
Hoitomenetelmä: yksi 30 minuutin hoito viikossa
Hoidon tulokset: viiden hoitokerran jälkeen ympärysmitta pienentynyt 1 cm ja ihon rakenne parantunut

Kehonmuotoilu radiotaajuuksilla

Instituto Medico Vilafortuny/Antoni De Gimbernat Foundation, Cambrils, Spain.

TAUSTA JA TAVOITTEET:

Hoitomuodon, joka yhdistää kaksisuuntaisen radiotaajuuden (RF) ja voimakkaan infrapunavalon (IR) yhdessä mekaanisen hieronnan ja imun kanssa, on todettu olevan tehokas selluliitin hoidossa. Tutkimuksessa vertailtiin erilaisten hoitomuotojen vaikutuksia takapuolessa esiintyvään selluliittiin.

MENETELMÄT:

Kymmenen koehenkilöä kävi 12 kertaa 30 minuutin hoidossa, niin että hoito kohdistettiin vain toiseen pakaraan. Hoidot suoritettiin kahdesti viikossa. Kliiniset valokuvat ja profilointi tehtiin, jotta voitiin arvioida lähtötilanne ja lopputulos kaksi kuukautta viimeisen hoidon jälkeen. Histopatologia suoritettiin lähtötilanteessa, kaksi tuntia ensimmäisen hoidon jälkeen, juuri ennen viimeistä hoitokertaa ja kaksi kuukautta hoitojen jälkeen.

TULOKSET:

Kaikki potilaat huomasivat parannusta hoidetussa pakarassa ennen viimeistä mittauskertaa, joka suoritettiin kaksi kuukautta viimeisen hoitokerran jälkeen. Parantunut iho huomattiin jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen ja tulokset pysyivät hyvänä koko tutkimuksen ajan. Kaikki potilaat olivat erittäin tyytyväisiä tuloksiin ja pyysivätkin jatkohoitoja, jotta voisivat saada molemmat pakarat yhtä hyvään kuntoon. Tutkijat tiedostavat pienen testihenkilömäärän vaikutuksen tilastolliseen tarkkuuteen.

YHTEENVETO:

Hoidoista, joissa oli yhdistetty RF, infrapunavalo, mekaaninen hieronta ja imu, ei aiheutunut komplikaatioita ja ne vähensivät selvästi selluliitin esiintymistä ja paransivat ihoa. Tästä voidaan tehdä johtopäätös, että jos hoitoja jatkettaisiin, asiakkaiden tyytyväisyys pysyisi vakaana ja hoidot voisivat johtaa pysyviin tuloksiin. Pienellä ryhmällä saatujen hyvien tulosten perusteella, isommalla ryhmällä tehtävät tutkimukset tullaan taatusti tekemään.

Sarjahoito13610
Olkavarret150 €400 €800 €1300 €
Vatsa150 €400 €800 €1300 €
Pakarat150 €400 €800 €1300 €
Pohkeet150 €400 €800 €1300 €
Reidet osareidet180 €490 €980 €1600 €
Reidet ympäriinsä300 €850 €1650 €2650 €