Kehonmuokkaus ultraäänellä

Kehonmuokkaus ultraäänellä

Hinta:
alk.140EUR

Varaa aika netistä tai soita meille:
+358 040 726 0011

Kavitaatiolaitteen eri toiminnot

Kavitaatiolaitteeseen kuuluu viisi erilaista toimintoa: ultraäänikavitaatio, rasvaimu, 940nm lähi-infrapunalaser, kaksisuuntainen RF ja rullahieronta.

Hoikentavan kavitaatiolaitteen käyttö

  • Tehokas kehon biolyysi rasvan poistamiseen.
  • Ylimääräisten rasvasolujen sulattaminen, jolloin kehon ympärysmitta pienenee.
  • Hoikentaa ja muotoilee kehoa.
  • Hieroo ja vähentää sellulliittiä.
  • Silmien ympäryshoito ja ihon tiukennus.
  • Siloittaa väsynyttä ihoa ja poistaa ryppyjä.
  • Poistaa rasvatukkeumat kehosta.
  • Parantaa ja vilkastaa kehon aineenvaihduntaa.

Ultraäänikavitaatio

Käytämme 40 KHz kavitaatiota varmistaaksemme, että rasvasolujen kalvot ja ilmakuplat niiden ympärillä hajoavat ja niistä vapautunut rasva poistuu kehosta normaalin aineenvaihdunnan kautta. Tämä on erinomainen keino painonpudotukseen.

940nm lähi-infrapunalaser

Tämä hoitomuoto on kaikista suosituin kirurgien keskuudessa. 940nm valo on näkymätön paljaalle silmälle, mutta sen voi nähdä kameran avulla. Kun laserlevyt on asetettu iholle, kylmät punaiset lasersäteet läpäisevät ihon yltäen juuri sopivasti rasvasoluihin asti. Kun laser osuu rasvasoluihin, käynnistyy moniosainen tapahtumaketju. Aluksi solujen läpäisevyydessä tapahtuu muutos, vesi ja rasvahapot siirtyvät rasvakerroksen ja ihon väliin. Tämä pienentää rasvasolujen kokoa ja ne rupeavat järjestäytymään uudestaan.

Kaksisuuntainen RF

Kaksisuuntainen RF saa rasvan sisällä olevat vesimolekyylit pyörimään erittäin nopeasti aiheuttaen kitkaa ja shokin, jonka ansiosta triglyseriitit poistuvat rasvasoluista. 1-10M RF energia läpäisee ihon jopa 4-15mm syvyyteen varmistaen, että jokainen ihon taso on lämmittynyt tasaisesti. Uusi kollageeni tiukentaa ihon. Kaksisuuntainen RF tunnistaa ja yhdistää rasvasolut, jotta ne ovat lähekkäin, stimuloi kollageenien uusiutumista ja estää roikkuvaa ihoa muodostumasta.

Imurullaushieronta

Rullat hierovat ihoa, kohentaen paikallista verenkiertoa, nopeuttaen rasva-aineenvaihduntaa ja tiivistäen selluliittiä. Rullat lämmitetään poikittain, jotta syvyys olisi yhdenmukainen ja turvallinen. Rullia ei tule käyttää silmien ympäristöön tai kasvoille.

Hoidon periaatteet

940nm infrapunalaser vähentää ihon impedanssia lämmittämällä ihoa ja RF energia tunkeutuu syvälle sidekudokseen. Infrapunalaserin ja kaksisuuntaisen RF energian synerginen yhdistelmä laajentaa hapen leviämistä solujen välissä lämmittämällä ihoa imulla ja erityisesti suunnitelluilla rullilla, jotka manipuloivat RF energian tunkeutumista jopa 5-15mm syvyyteen. Samanaikaisesti, mekaaninen kavitaatio ja rullat manipuloivat pienin nipistyksin ja venytyksin sidekudosta, tehokkaasti rikkoen ihonalaista rasvaa ja ulos pursunneita hiussuonia. Hoito myöskin lisää lymfaattista kuivumista, parantaa aineenvaihduntaa ja pienentää rasvasolujen kokoa huomattavasti vaikuttaen kehon muokkaukseen. Teknologia, joka taittaa ihon imulla käyttää RF energiaa taitetun ihoalueen läpäisemiseen, joka parantaa laitteen tehoa ja turvallisuutta, tehden siitä turvallisen jopa kaikista herkimmille alueille, kuten yläluomiin.

Sisältää aina myös ultraäänikavitaatio, rasvaimu, 940nm lähi-infrapunalaser, kaksisuuntainen RF ja rullahieronta. 

1 alue — 140 €

2 aluetta — 200 € Säästä 80 €

Useampaa kuin kahta aluetta ei voi tehdä kerralla, koska kehon täytyy pystyä poistamaan rikottu rasva elimistöstä.