Infrapunahoitosänky

Infrapunahoitosänky

Hinta:
45EUR

Varaa aika netistä tai soita meille:
+358 040 726 0011

Kokovartalon lämpöhierontaan tarkoitettu infrapunahoitosänky

Lääketieteellinen hoitolaite vaihtoehtona perinteiselle hieronnalle

Nuga Bestia suositellaan käyttämään:

Niskaan, Selkään, Jalkoihin, Korkeaan verenpaineeseen, Diabetekseen, IBS, Kuukautiskipuihin, Painonhallintaan, Rentoutukseen, Urheilusuoritusten jälkeiseen palautumiseen, Hauraisiin luihin/osteoporoosiin, Skolioosiin ja selkärangan kaarevuuteen,Uniongelmiin

Hoidon periaatteet

CH’UNA hoito, Akupainanta, Moxi hoito, Hieronta, Hermoston aktivointi, TNS-hoito, Syvälämpöhoito, Anionit, Kaukoinfrapunasäteet, Negatiiviset ionit, Tourmanium, Matalataajuiset aallot, Verenkierto

TOURMANIUM SISÄINEN PROJEKTORI

Sisäinen projektori liikkuu tasaisesti selkärangan muotoja mukaillen, antaen Chu’Na hoitoa, akupainantaa, hierontaa, syvälämpöhoitoa, Moxa hoitoa ja kaukoinfrapunasäde- ja anionihoitoa. Rullat aukaisevat hellävaraisesti selkärankaa, korjaten ryhtiä ja poistaen epänormaalia painetta.

Mikä on Tourmanium?

Tourmanium on patentoitu materiaali, joka on suunniteltu ja valmistettu erityisesti Nuga Best tuotteille. Tourmaniumissa on yhdistetty Turmaliini, Germanium, nanoteknologialla käsitellyt vulkaaniset kivet ja Elvan kivet.

Tourmanium on paras keraami kaukoinfrapunasäteiden ja anioneiden säteilyyn. Se tuottaa miltei neljä kertaa enemmän kaukoinfrapunasäteitä ja anioneita kuin Jade, joka on laajalti tunnettu sen terveysominaisuuksista yhdessä muiden hyötyjen kanssa, kuten mm. anti-bakteerisuus. Lisätietoa kaukoinfrapunasäteistä ja anioneista löydät Hoidon periaatteet-sivulta.

Olen terve ja harrastan liikuntaa. Miksi minä tarvitsen Nuga Bestiä?

Nuga Best on suunniteltu kaikille, jotka haluavat parantaa kehonsa toimintakykyä, lisätä energiaansa ja lyhentää kehon palautumisaikaa. Terveet ihmiset kohentavat hyvää terveydentilaansa entisestään ja Nuga Bestin käyttöä voi pitää ennaltaehkäisevänä ratkaisuna.

Nuga Best on urheilijoiden valinta luonnollisen suorituskyvyn parantamiseen. Nuga Best on auttanut jalkapalloilijoita, tanssijoita, liikunnanohjaajia, kehonrakentajia, uimareita, juoksijoita, jääkiekkoilijoita, pyöräilijöitä ja monia muita ammattiurheilijoita ja aktiivisia liikunnan harrastajia parantamaan suorituksiaan ja voimaan paremmin rakastamansa urheilulajin parissa.

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi lämpötilaa, asentoa ja hoidon voimakkuutta voidaan säätää terveydentilasi huomioon ottaen. Kysy lisää hoitajaltasi käyntisi yhteydessä.

Kuinka Nuga Best eroaa muista hierontasängyistä ja -tuoleista?

Nuga Best NM-5000 on enemmän kuin hierontasänky. Se on sertifioitu luokkaan IIA lääketieteellinen laite, jolla voidaan hoitaa kehoa ja ylläpitää hyvää terveydentilaa tavallisen hierontaterapian lisäksi. NM-5000 yhdistää monia lääketieteellisiä periaatteita korkeimmalla teknologialla tarjotakseen parasta terveydellesi.

40 min – 45 €