RF Lifting

RF Lifting
Varaa aika netistä tai soita meille:
+358 040 726 0011

40K Kavitaatio

Suoraan rasvakerrokseen, värähtele nopeasti syvälle juurtunutta selluliittia, tuota lukemattomia tyhjiökavitaatioita, iske voimakkaasti rasvasoluihin, anna niiden tuottaa sisäistä halkeilua ja liueta vapaaksi rasvahapoksi.

Body RF

Se käyttää patentoitua teknologiaa luodakseen erittäin tehokkaan ja tiiviisti kudotun energiamatriisin. Tämä tiheä energiamatriisi tunkeutuu useisiin dermis-kerroksiin lämmittämällä sitä sisältä ulospäin. Täydellinen ihon läpäisy takaa eksponentiaalisesti paremman kliinisen tehokkuuden ja tuotteille selvästi näkyvät tulokset.

Face RF

RF-radiotaajuus on eräänlainen korkeataajuinen sähkömagneettinen aalto. Se voi tunkeutua dermikseen ja ihonalaiseen kudokseen. Face RF:tä voidaan käyttää kasvojen kohotukseen, ryppyjen poistoon.

Lipo laser

Siinä hyödynnetään uusinta matalan tason/kylmälaserteknologiaa, jolla voidaan vähentää ympärysmittaa ja pistemäistä rasvaa lähes kaikilla kehon alueilla ilman leikkausta, seisonta-aikaa tai punoitusta. Tyypillinen 40 minuutin vyötäröhoito voi pienentää yksilön vyötäröä ½ - ¾ tuumaa, kun taas kahdeksan hoitokerran täydellinen protokolla johtaa yleensä usean tuuman menetykseen.

Nostotyypit

RF-nostomenettely voidaan suorittaa eri tiloissa. Kaikki riippuu asetuksista ja laitetyypistä, sillä ne voivat vaihdella tehon, napaisuuden ja ihoon syntyvän lämpötilan suhteen.

RF-nostotyypit ovat:

  • Monopolaarinen
  • Bipolaarinen
  • Tripolaarinen (tai Thermage)

Teemme viimeisintä RF-lifting-tyyppiä, Thermagea. Mikä se on?

Thermage

Tämä on uusin modifikaatio nostolaitteista, joissa on jatkuva napaisuuden kääntäminen. Hoito on nopea ja matalissa lämpötiloissa, ja se kohdistuu tehokkaasti eri syvyyksissä oleviin ihokudoksiin. Sopii kaikille ihotyypeille ja sitä voidaan käyttää millä tahansa kehon alueella aiheuttamatta kipua tai epämukavuutta.

Thermagen ansiosta voit:

  • Vähentää ryppyjä suun ympärillä ja nasolabiaalipoimuja, korostaa kasvojen ääriviivoja, kiristää poskien ja poskipäiden alueen ihoa;
  • Nuorentaa kaulan ja dekolteen aluetta, parantaa ihon väriä ja kimmoisuutta näillä alueilla, vähentää "toista leukaa";
  • Poistaa silmäpussit silmien alta, kiristää silmäluomien ihoa, poistaa "toukkia" ja vahvistaa silmien ympärillä olevaa ohenevaa ihoa;
  • Kiristä reiden sisäosia, kyynärpäitä ja olkavarsien yläosia. Kiristää vatsan ihoa rasvaimun, dramaattisen painonpudotuksen, synnytyksen jälkeisten ikääntymiseen liittyvien muutosten jälkeen;
  • Ilman leikkausta vähentää selluliitin näkyviä ilmenemismuotoja.