Käsi ja jalkahoito

Hinta:45 €85 €

Varaus Kysy lisaa

Varaa aika netistä tai soita meille:
+358 040 726 0011

Manikyyri ja pedikyyri

Meiltä saat yksilöllise kynsimuotoilun sekä koristelun uusimpien trendien mukaisesti kynsilakkoina, geelilakkoina & laadukkaina stilettokynsinä. Rentoudu hierovassa pedikyyrituolissa ja helli varpaitasi hienoilla kynsikoristeluilla, kuten ranskalaisella manikyyrillä, pidennyksillä, glitterillä ja 3-D koristeluilla. Meillä Salon Denovassa saat kaikki uniikeista akryylikynsistä aina klassisiin manikyyreihin.

Kun lähdet Denovan ammattikynsiartistien käsittelystä tunnet itsesi nuorekkaaksi ja kauniiksi.

MANIKYYRIPALVELUT

Manikyyriin kuuluu kynnen viilaaminen ja muotoilu, mukaanlukien kynsinauhan irrottaminen kynnestä. Halutessasi voidaan hoitoon lisätä hieronta, liottaminen ja käsien kosteutus. Tyypillisesti manikyyriin kuuluu myös kynsilakan laittaminen.

Jotkut valitsevat kirkkaat, räikeät värit kynsilleen, kun toiset haluavat kirkkaat tai hennon vaaleanpunaiset kynnet kapealla valkoisella kärjellä, joka paremmin tunnetaan nimellä ranskalainen manikyyri. Suosittu manikyyrihoito sisältää myös geelit, tipit ja akryylit.

LISÄTÄKSESI KYNSIPIDENNYSTEN KESTÄVYYTTÄ, NIITÄ SUOSITELLAAN HUOLLETTAVAN 2 VIIKON VÄLEIN, TÄMÄ KUITENKIN VAIHTELEE YKSILÖLLISESTI.

Tutkijat uskovat, että manikyyrejä on tehty ainakin 5000 vuotta. Eikä ihme, sillä manikyyri parantaa kynsiä. Hyvä manikyyri myös jättää kyntesi kirkkaiksi ja kiiltäviksi ihanilla väreillä. Manikyyrihoito myös rentouttaa ja hemmottelee sinua, joka vastaavasti poistaa stressiä ja antaa sinulle hyvän olon tunteen!