Käsi ja jalkahoito

Käsi ja jalkahoito

Hinta:
45EUR
85 EUR

Varaa aika netistä tai soita meille:
+358 040 726 0011
Käsi ja jalkahoito

Manikyyri ja pedikyyri

Meiltä saat yksilöllise kynsimuotoilun sekä koristelun uusimpien trendien mukaisesti kynsilakkoina, geelilakkoina & laadukkaina stilettokynsinä. Rentoudu hierovassa pedikyyrituolissa ja helli varpaitasi hienoilla kynsikoristeluilla, kuten ranskalaisella manikyyrillä, pidennyksillä, glitterillä ja 3-D koristeluilla. Meillä Salon Denovassa saat kaikki uniikeista akryylikynsistä aina klassisiin manikyyreihin.

Kun lähdet Denovan ammattikynsiartistien käsittelystä tunnet itsesi nuorekkaaksi ja kauniiksi.

MANIKYYRIPALVELUT

Manikyyriin kuuluu kynnen viilaaminen ja muotoilu, mukaanlukien kynsinauhan irrottaminen kynnestä. Halutessasi voidaan hoitoon lisätä hieronta, liottaminen ja käsien kosteutus. Tyypillisesti manikyyriin kuuluu myös kynsilakan laittaminen.

Jotkut valitsevat kirkkaat, räikeät värit kynsilleen, kun toiset haluavat kirkkaat tai hennon vaaleanpunaiset kynnet kapealla valkoisella kärjellä, joka paremmin tunnetaan nimellä ranskalainen manikyyri. Suosittu manikyyrihoito sisältää myös geelit, tipit ja akryylit.

LISÄTÄKSESI KYNSIPIDENNYSTEN KESTÄVYYTTÄ, NIITÄ SUOSITELLAAN HUOLLETTAVAN 2 VIIKON VÄLEIN, TÄMÄ KUITENKIN VAIHTELEE YKSILÖLLISESTI.

Tutkijat uskovat, että manikyyrejä on tehty ainakin 5000 vuotta. Eikä ihme, sillä manikyyri parantaa kynsiä. Hyvä manikyyri myös jättää kyntesi kirkkaiksi ja kiiltäviksi ihanilla väreillä. Manikyyrihoito myös rentouttaa ja hemmottelee sinua, joka vastaavasti poistaa stressiä ja antaa sinulle hyvän olon tunteen!

Spa manikyyri +Parafiini hoito

75 € (60 min.)

Käsien pikakaunistushoito mikä sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon ja käsien kuorinnan. Tehokosteuttava naamio ja parafiinihoito (kesto n.15 min) ja kosteusvoide hoitavat ja parantavat verenkiertoa, pehmentää kynsivallit ja ravitsee käsiesi ihoa. Varaukset numerosta 040 726 0011 tai verkossa.


Spa Jalkahoito

85 € (60 min.)

Aromaattinen jalkahoito sisältää kylvetyksen, kovettumien poiston, varpaankynsien käsittelyn sekä lämpötossut parafiininaamiolla. Lopuksi varpaankynsien lakkaus. Varaukset numerosta 040 726 0011 tai verkossa.


Lyhyt käsihoito

25 € (20 min.)

Lyhyt käsihoito sisältää kynsien viilauksen, kosteuttavan naamion ja kynsien lakkauksen. Varaukset numerosta 040 726 0011 tai verkossa.


Luksus Jalkahoito

55 € (90 min.)

Luxus jalkahoito sisältää jalkahoidon, naamion ja varpaiden geelilakkauksen. Varaukset numerosta 040 726 0011 tai verkossa.


Käsihoito+Jalkahoito

85 € (90 min.)

Denovan kauneuden asiantuntijat hoitavat kyntesi kuntoon. Sinun tulee vain istua ja nauttia prosessista. Varaukset numerosta 040 726 0011 tai verkossa.


KLASSINEN MANIKYYRI

20 €

Sisältää kynnen muotoilun, kynsinauhojen irroittamisen, käsien ja kynsien kosteuttamisen öljyllä ja voiteella.

Kosteuttaa kuivan ja ryppyisen ihon öljyillä.


ECO MANIKYYRI

95 €

P-Shine Japanialainen

Eco manikyyri vahvistaa ja parantaa kynsien kasvua, sisältää 100% luonnon omia ainesosia, mineraaleja ja vitamiineja.

Tuloksena mahtavat ja kiiltävät kynnet pitkäksi aikaa.


MANIKYYRI + GEELILAKKAUS

45 

Klassinen manikyyri geelilakkauksella, joka kestää 3-4 viikkoa.

Luonnolliset kynnet eivät ole koskaan näyttäneet paremmilta!


GEELIPIDENNYKSET KÄYTTÄEN TIPPEJÄ TAI MUOTTEJA

60 €

Koristelu – 3 € / kpl
Parafiini – 15 €
Kynsihuolto – 10 €
Pidennysten poisto – 20 €