Ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus

Hinta:
65EUR

Varaa aika netistä tai soita meille:
+358 040 726 0011
Ultraäänipuhdistus

Ihonpuhdistus menetelmä, jossa käytetään erityistä laitetta, joka ultraääniaalloilla ja suuri taajuisella värähtelyllä poistaa kuolleita ihosoluja ja uudistaa ihon ulointa kerrosta.

Toisin sanoen, ultraäänipuhdistus on eräänlainen mekaaninen kuorinta, joka vaikuttaa ihon rakenteeseen sekä pintakerrokseen.

MITEN ULTRAÄÄNIPUHDISTUS TEHDÄÄN

Tämä on kolmivaiheinen menettely, joka auttaa poistamaan epäpuhtauksia ihon pinnalta, avaa ihohuokoset ja kuorii kuolleet ihosolut pois. Tärinä toimii myös hierontana, joka lisää kollageenin tuotantoa.

MITÄ AMMATTILAISET OVAT MIELTÄ ULTRAÄÄNIPUHDISTUKSESTA

yksi hellävaraisimmista kasvon puhdistushoidoista.

ULTRAÄÄNIKÄSITTELY SOVELTUVUUS

Ultraäänipuhdistuksen saa tehdä maksimissaan kahdesti kuussa rasvaiselle iholle, tai kerran 3 kuukauden välein kuivalle iholle. Riippuen ihon omista ominaisuuksista, yksi kerta vuodessa saattaa myös olla riittävä määrä.

Jos sinulla on rasvainen ongelmaiho, sinun tulisi yhdistää ultraäänipuhdistus mekaaniseen kasvojen pesuun saadaksesi paras mahdollinen tulos. Tämä prosessi sopii myös ikääntyneelle iholle.

TULOKSET

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS AUTTAA:

  1. parantamaan aknen,
  2. puhdistamaan tukkeutuneet ihosolut,
  3. tasoittamaan rypyt,
  4. parantamaan verenkiertoa,
  5. tarjoaa syväkosteutusta ja kohottaa ihoa vaikuttamalla ainoastaan ihon uloimpaan kerrokseen vahingoittamatta sitä.

Esteet hoidon tekemiselle:

Sydämentahdistin, metalliset implantit, syöpä tai kasvaimet, pahalaatuinen ihomuutos tai haavat hoitoalueella, kilpisrauhashäiriöt (kaulan alueella), laskimotulehdus, osteoporoosi, raskaus.

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

60 min — 65 €

Ultraäänipuhdistus tehdään laitteella, jonka ultraäänihoitopää ja hoitovoide yhdessä liuottavat ja pehmittävät huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet kivutta ja ilman punoitusta.

Voit halutessasi yhdistää ultraäänipuhdistuksen mekaaniseen puhdistukseen, jolloin hoidosta tulee entistä tehokkaampi.