HIFU kasvojenkohotus

Hinta:al. 550 ‚ā¨850 ‚ā¨

Varaus Kysy lisaa

Varaa aika netistä tai soita meille:
+358 040 726 0011

HIFU ‚Äď hoito tehokkain kasvojenkohotus ilman kirurgiaa Caretech hifu (high-intensity focused ultrasound) on uusi hoitomenetelm√§ kasvojen kohotukseen ilman leikkausta.

Mikä HIFU on?

HIFU-veitsetön kasvojen kohotus!

Ihoa kiinteyttävän Hifu-hoidon teho perustuu ultraäänienergiaan, jonka avulla impulssi saadaan tehokkaasti ja tarkasti kohdistettua kudokseen. Näin iho ikäänkuin kiinteyttää ja uudistaa itseään. Samalla kollageenin tuotanto kiihtyy. Uusi kollageeni kohottaa ja kiinteyttää hoidettavaa iho aluetta saaden aikaan luonnollisen lopputuloksen. Ihosolujen uusiutuminen vie aikaa ja hoidon paras tulos alkaa näkyä asteittain muutaman viikon/kuukausien kuluttua.

Mitä hoidossa tapahtuu?

Iholle levitetään geeliä ja sen jälkeen laite asetetaan iholle. Hoidossa annetaan ultraäänienergian avulla impusseja n. 1,5-4,5 mm syvyyteen alueesta riippuen. Hoito tuntuu kuumotuksena ja pieninä pistoina kasvoilla riippuen hoidettavasta alueesta ja siitä, miten paljon hoidettavalla alueella on ihonalaista rasvakudosta. Jos asiakas on kovin kipuherkkä, on suositeltavaa tehdä hoito useammalla hoitokerralla pienemmissä osa-alueissa.

Hoidon kesto?

Varsinaisen hoidon kesto on 15-90 minuutin välillä hoidettavasta alueesta riippuen. Paras hoitotulos saadaan 40-60 -vuotiaille. Hoito voidaan toistaa 3 kk välein, 2-3 kertaa samalle alueelle ja ylläpitohoito voidaan tehdä 1-2 vuoden välein. Hoito toteutetaan turvallisilla, Suomessa suunnitelluilla ja valmistetuilla laitteilla.

Hoidon seurauksena aikaansaadaan välittömiä kiinteyttäviä vaikutuksia, mutta hoidon tulos on aina on yksilöllistä.

Hoidon jälkeen!

Hoidon jälkeen voi palata normaaliin päivärytmiin ja kasvojenhoitoon, sairaslomaan ei ole tarvetta. Ihon voi puhdistaa normaalisti aamuin illoin ja meikata.
Välittömästi hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa, varsinkin, jos iho on herkkä, mutta punoitus laskee muutamassa tunnissa. Käsitelty alue voi olla hellä ja kosketusarka, noin viikon verran. Saunomista ei suositella välittömästi hoidon jälkeen, mutta seuraavana päivänä voi jo mennä saunaan.

Kenelle hoito sopii?

Hoito sopii kaikille, jotka kokevat kasvoissa kiinteyden hävinneen ja juonteiden syventyneen. Se sopii erittäin hyvin esimerkiksi roikkuvien poskien ja leuanalusihon sekä kulmakarvojen kohotukseen. Naisilla erityisesti vaihdevuosissa ihossa saattaa tapahtua isoja muutoksia, ja yleensä tässä vaiheessa hakeudutaan Hifu-hoitoon.

Milloin hoitoa ei suositella?

Jos asiakkaalla on jotain seuraavista:
- ihosyöpä (tai aikaisemmin ollut ihosyöpä)
- kasvokirurgisista toimenpiteistä oltava 12 kk väliä
- botoxin ja muiden täyteaineiden laitosta oltava 1 kk väliä
- ihosairaudet
- paha akne
- ruusufinni
- tulehdukset
- metallilevy kasvojen alueella( hammasraudat ei haittaa, lävistykset poistettava)
- koholla olevat luomet ( kierretään hoidossa)

Hinnasto

anti-aging-hoito tehokkaampana kuin koskaan ennen!