HIFU kasvojenkohotus

HIFU kasvojenkohotus

Hinta:
alk. 545EUR
880 EUR

Varaa aika netistä tai soita meille:
+358 040 726 0011

Multipolaarinen radiofrekvenssihoito

Kosmetologisiin hoitoihin hyväksytty radiofrekvenssilaite!

Alla oleva hoito on tehty Luxus Day Kauneus- ja Hyvinvointihoitolassa Seinäjoella

Alla oleva hoitotulos on tehty Cosmis Kirsi Kauneushoitolassa Kuopiossa

Kirsi teki Caretech RF-hoidon kerran viikossa kolmen viikon ajan.

Kirsin omin sanoin: " Tulos on kyllä aikas uskomaton ja Maurikin on enemmänkin kuin tyytyväinen"

Radiofrekvenssi eli RF-hoito

Caretech RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho "kutistuu" ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Multipolaarinen RF, joka toimii 6:lla elektrodilla vain käsiteltävällä alueella, koska taajuus keskittyy hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan myös vähemmän voimaa, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.

Caretech RF Cryo on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Caretech RF-laitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon ja kudoksen kaikkia kerroksia ja lisää kollageenin muodostusta joka on kiinteyden perusta sekä vaikuttaa rasvasoluihin ja selluliittiin. Lämpö lisää verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista. Tuloksena on tasaisempi ja sileämpi iho. Iho kiinteytyy ja pienet rypyt ja juonteet häviävät.

Radiofrekvenssi,- sekä magneettipulssienergian siirtyminen kudokseen

Hoitotulos silmänympäryshoidon jälkeen

Vartalo, Reidet, Pakarat, Vatsa...

Caretech RF Cryo hajottaa triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi. Vapaat rasvahapot poistuvat rasvasolujen kautta verenkiertoon ja tilavuus rasvasoluissa pienenee täten antaa sinulle tasaisemman kudoksen sekä linjakkaan muotoilun.

Vartalohoidot ennen ja jälkeen

Kaula

290 €


Leukalinja

265 €


Posket ja leukalinja

550 €


Posket

320 €


Posket, leukalinja ja kaula

570 €


Koko kasvot ja leukalinja

545 €


Otsa ja silmän ympärykset

290 €


Otsa, silmän ympärykset ja nasolabia

345 €


Koko kasvot ja kaula

650 €


Otsa

220 €


Käsivarren ‘allit’

495 €


Vatsan kiinteytys

545 €