Karvanpoisto elos laserilla

Hinta:al. 75 €

Varaus Kysy lisaa

Varaa aika netistä tai soita meille:
+358 040 726 0011

ELOS teknologia on ainutlaatuinen ja tehokas karvanpoistomenetelmä. ELOS-hoito perustuu kahden energiamuodon, valon ja radiofrekvenssin yhteisvaikutukseen. ELOS-teknologia sopii erivärisille karvoille radiofrekvenssin ja valon yhdistelmän ansiosta. ELOS tunkeutuu syvemmälle dermikseen kuin perinteiset valoteknologiat. Tämä tekee ELOKSESTA niin ainutlaatuisen ja tehokkaan. Lisäksi ELOS-karvanpoisto on lähes kivuton.

ELOS -HOIDON EDUT

Elos hoito on tehokkaampi, sillä se hoitaa myös hiusjuuria eikä ainoastaan hiuskarvoja. ELOSin käyttämä tuplaenergia tarjoaa huomattavasti tehokkaamman hoidon, nopeammat tulokset ja vähemmän hoitokertoja verrattuna muihin teknologioihin.

Alhaisemmat valotehot tekevät hoidosta sekä miellyttävämmän sekä turvallisemman, aiheuttaen vähemmän riskiä ihon rikkoutumiseen verrattuna muihin teknologioihin.

ELOS TURVALLISUUS

 • Alempi optinen energia tarkoittaa matalempaa riskiä ihon kerroksille.
 • Radioaaltoenergia ei vedä puoleensa melaniinia.
 • Molemmista voidaan käyttää matalampaa tasoa, sekä RA-energioista että optisista, alentaen näin ihon vaurioitumisen riskejä.
 • Vaihtoehtoina on sekä lyhyet että pitkät pulssit, jotka mahdollistavat optimoinnin tietylle ihotyypille ja tiettyyn kerrokseen.
 • Aktiivinen Ihoseurain mahdollistaa välittömän palautteen iholta.
 • Aktiivinen ihoseurain varmistaa fyysisen kosketuksen ihon kanssa ennen kuin luo optista energiaa.

ELOS -HOIDON TULOKSET

 • Elos -teknologialla, kaikki tärkeimmät edut, joita optisella energialla, laitteilla ja lämpöhoitoihin kohdistuvalla kliinisellä tutkimuksella viimeisen 25-vuoden aikana, ovat tehokkaita.
 • Tehokas lämpöhoito voidaan saavuttaa matalammalla optisella energialla.
 • Radioaallot mahdollistavat syvemmän läpäisyn ihon kerroksiin.
 • Kyky hoitaa kohteita alemmalla optisella imeytymisellä, eli valolla karvoihin ja kollageeniin.
 • Elos-tutkimusten mukaan, yleisesti ihon paranemista oli 75% ja asiakastyytyväisyys oli 92%.

Vähemmän intensiivisellä valoenergialla on pienempi paloriski, ja synerginen energioiden kytkeminen tarkoittaa, että jokainen pulssi voidaan pitää pidempänä kuin normaali IPL – tämä tuottaa parempia tuloksia vähemmällä määrällä polttavuutta, rupeutumista, ihon kuoriutumista tai tulehtumista kuin mitä perinteinen IPL aiheuttaa.

ELOS -hoitoa voidaan käyttää monen eri värisiin karvoihin sekä ihon sävyihin. Muut teknologiat eivät pysty yhtä hyvin hoitamaan erittäin vaaleita tai harmaita karvoja, tai tummempaa ihoa.

SOPIIKO ELOS MINULLE?

Tämä hoito on turvallinen iholle. Elos -teknologiassa on monia etuja, jotka tekevät siitä yhden kaikkein turvallisimmista ihon nuorennus- sekä karvojen poistotekniikoista, kaikille ihotyypeille ja kaiken värisille ihokarvoille. Joitakin perinteisiä IPL-hoitoja ei voida suorittaa tummille hiusjuurille.

KUINKA MONTA HOITOKERTAA TARVITSEN?

Suurimmalla osalla asiakkaista 6 hoitokertaa on vähentänyt karvankasvua. Tehokkuus riippuu hoidettavasta alueesta, ja siihen voi vaikuttaa myös henkilön sukupuoli, ikä sekä hormonit.

KUINKA USEIN HOIDOSSA TULEE KĂ„YDĂ„?

Kasvojen alueen karvoja hoidetaan 4 viikon välein ja muualta vartalosta 8 viikon välein. Ihon nuorentamishoidot uusitaan 3-4 viikon välein.

KĂ„SITTELYVĂ„LEISSĂ„ OTETAAN HUOMIOON KARVANKASVUN NOPEUS:

 • Anageeni (aktiivinen kasvutiheys).
 • Kategeeni (keskivälin kasvutiheys).
 • Telogeeni (lepovaihe).

Anageenivaiheen ja telogeeni vaiheen kestoissa on vaihtelevuutta riippuen missä kohtaa ihoa karvoja kasvaa. Tähän vaikuttaa myös sesongit, joka tarkoittaa, että kesällä karvat kasvavat nopeammin, ja talvella hitaammin.

Koska elos-tekniikassa käytetään optista ja elektronista pulssia, jokainen hoito on erittäin tarkka ja tehokas.

TULOKSET