Brasilialainen sokerointi

Brasilialainen sokerointi

Hinta:
alk. 35EUR
85 EUR

Varaa aika netistä tai soita meille:
+358 040 726 0011

Sokerointi on vanha egyptiläinen karvanpoistomenetelmä, jossa ihokarvat poistetaan sokerimassan avulla. Sokerimassa levitetään iholle ja poistetaan kevein liikkein. Sokeroinnin avulla voidaan poistaa karvat esimerkiksi bikinirajoista, reisistä, käsivarsista, intiimialueilta tai jopa kasvoista ihoa vahingoittamatta. Menetelmä sopii hyvin myös herkkä- ja kuivaihoisille.

Sokeroinnissa ei käytetä allergiaa aiheuttavia aineita eikä säilöntäaineita, sillä sokerimassa valmistetaan luonnontuotteista: sokerista, vedestä ja sitruunamehusta. Tuloksena saat sileän ja hoidetun ihon.

SOKEROINNIN HYÖDY

Sokerointi on samantapainen hoito kuin vahaus. Tämä keino poistaa karvat ihon pinnalta vahingoittamatta juuria. Sokeroinnin jälkeen karvat kasvavat takaisin 2-3 viikossa.

Sokerointi tehdään ihonlämpöisenä; sitä ei tarvitse kuumentaa. Sokeroinnissa sokeri tarttuu karvoihin, ei ihoon, ja se tällä tavoin on helpompi poistaa karva juurineen tupesta. Kun yhdistää tämän hoidon luonnolliseen karvankasvu nopeuteen, sokerointi tarkoittaa huomattavasti miellyttävämpää karvanpoistotapaa kaikille.

Sokerointitahna on hypoallergeeninen, sillä se sisältää ainoastaan luonnon ainesosia, eikä siihen ole lisätty mitään kemiallisia komponentteja (säilöntäaineita, stabilointiaineita, väriaineita jne).

Sokerointi on huomattavasti kivuttomampaa kuin vahaus. Sokerointimassa on matalaviskositeettinen, se poistaa myös erittäin lyhyitä karvoja eikä se tartu ihon ylimpiin kerroksiin, toisin sanoen, se ei vahingoita ihoa.

SOKEROINNIN EDUT:

Tulehtumisriski on lähes nolla. Sitruunamehu on voimakas antiseptinen aine, joka estää tulehdusta syntymästä. Huomioithan, että sitruunamehu on osa sokerointivahaa, ja se on ainoa ainesosa, joka saattaa aiheuttaa allergista reaktiota. Tästä syystä, jos ihosi on herkkä ärsytykselle tai olet allerginen sitruksille, sokerointi ei ole sinulle sopiva tekniikka.

On suositeltavaa jättää sokerointi väliin, mikäli olet palanut auringossa tai olet juuri käynyt solariumissa. Näitä ei suositella ennen sokerointia, eikä suoraa sokeroinnin jälkeen.

Sokerointi tulisi lopettaa kesken, jos iho vaurioituu tai tunnet ärsytystä iholla.


BRASILIALAINEN SOKEROINTI

Sääret — 70 €

Käsivarret — 35 €

Bikinilinja tai kainalot — 35 €

Brassi — 45 €

Ylähuulen tai leuan alue — 20 €

Ylähuulen ja leuan alue — 24 €

Kasvojen alue — 32 €

Koko selkä — 70 €

Kasvohoidon yhteydessä ylähuulen ja/tai leuan alueelta — 16 €