3D Mesolangat

3D Mesolangat

Hinta:
alk.35EUR

Varaa aika netistä tai soita meille:
+358 040 726 0011

Lankanostatusta kayttaen mesolankoja – ihon kohotus ja vahvistaminen polydioksanonista valmistetuilla langoilla, jotka asetetaan eri ihokerroksiin. Ne luovat “3D-rangan” ongelma-alueelle, joka harmonisesti integroituu ihoon eika aiheuta epamiellyttavaa tunnetta.

KAYTTOTARKOITUKSET

 • Nasolabiiliset juoneet.
 • Huuli-leukarypyt.
 • Nena-poskilinja.
 • Heltta.
 • Silmanymparysrypyt.
 • Poimut korvien ymparilla.
 • Painovoiman aiheuttamat laskeumat poskilla ja kaulan alueella.
 • Kulmien nousseet ulkonurkat, roikkuva iho luomissa.
 • Ihopoimut kaulalla ja rintakehalla.
 • Kudosloystymat takapuolessa, vatsalihaksissa, kasissa ja jaloissa.
 • Ihon epatasaisuudet rasvaimun jalkeen.

MIKA VOI OLLA HOIDON ESTEENA:

 • Autoimmuunisairaus.
 • Vaikeat somaattiset sairaudet.
 • Psykiatriset ja neurologiset sairaudet.
 • Verenvuototauti.
 • Pahanlaatuiset kasvaimet.
 • Tulehduksellinen sairaus, joka on silla ihoalueella, johon hoito olisi tarkoitus suorittaa.
 • Aiemmin asennetut, ei-biohajoavat implantit operoitavalla alueella.
 • Taipumus arpikudoksen muodostumiseen.
 • Kuume.
 • Raskaus ja imettaminen.

Mesolangat ovat polydioksanoituja ja neulajohdettuja, joissa lanka on kiinteasti kiinni. Ihoon asettamisen jalkeen lanka irtoaa johtimesta, ja jaa kudoksiin. Mesolankahoidossa on mahdollista saada valtavan hyva kohotus kudoksille ja kasvoille, ja muille kehon osille.

SOPIIKO LANKAKOHOTUS MINULLE?

Universaalit tekniikat lankakohotuksessa sopivat eri ikaisille naisille seka miehille, monista eri syista tai korjaustarpeista.

ON SUOSITELTAVAA KAYTTAA SEKA HAJOAVAA ETTA EI-HAJOAVAA LANKAA.

Ikahaarukka 40 – 50 vuotiaille
Tassa ikaryhmassa ei-hajoavien lankojen kayttaminen on optimaalista.

Yli 50-vuotiaat
Kaikkein tehokkaimmat metodit ovat niita, jotka vaativat pienia viiltoja, 0,5cm sa

Kudoksissa olevat hajoavat langat altistuvat hajoamiselle hydrolyysin ansiosta, ja ne muuttuvat vedeksi seka hiilidioksiidiksi. 2-3 kuukauden paasta langoissa on viela 50% vahvuudesta jaljella, 6-8 kuukauden jalkeen ne ovat taysin hajonneet.

Kudoksen reaktio lankoihin tapahtuu pehmeassa kudoksessa, (neocollagenesis, muodostaa tuoreen kollageenin), joka jatkaa “rungon” tekemista 18-24 kuukauden ajan. Taman jalkeen prosessi tulisi uusia.

TULOKSET


Kuntoutus Aptosin nostamisen jälkeen

Koko toipumisen aika voidaan jakaa neljään vaiheeseen.

Akuuttivaihe, joka kestää 3 vuorokautta. Tässä vaiheessa toimenpiteen alueella on laastareita ja selvästi näkyviä ihopoimuja, jotka muuttavat potilaan ulkonäön huomattavasti. Silloin on hyvä pidättäytyä kuuman aterian nauttimisesta, saunassa tai kuumassa suihkussa käynnistä. On erittäin tärkeä käsitellä toimenpiteen alueen pehmeitä kudoksia hellävaraisesti. Suosittelemme olemaan hieromatta toimenpiteen aluetta sekä olemaan tukematta päätä käsillä. Ei tule myöskään avata suuta nopeasti ja liian auki, tehdä intensiivisiä puremisliikkeitä tai harrastaa aktiivista liikuntaa. On parempi nukkua selällä, mikäli tämä on mahdotonta, niin nukkumisen aikana tulee käyttää elastista sidettä. Toimenpiteen aikana muodostuneet ihon lävistämisen paikat tulee käsitellä 3%:lla vetyperoksidilla 3 kertaa päivässä 3 päivän ajan. Ensimmäisen vuorokauden toimenpiteen alue tulee säännöllisesti viilentää jäällä. Tämän jälkeen on mahdollista käyttää ulkoiseen käyttöön tarkoitettuja kudoksen uudistumista parantavia valmisteita (hepariinivoidetta, Liotonia 1000, hepatrombiinia, troxevasinia, traumeelia). On mainittava että kaikki ulkoiseen käyttöön tarkoitetut valmisteet tulee levittää vain lääkärin määräämään suuntaan toimenpiteen luonteesta riippuen. Käsittelyn alueella voi olla lievää kipua. Tarpeen mukaan potilas saa käyttää kipulääkkeitä (analginia, pentalginia, ketanovia, yms.).

Toipumisen alkuvaihe, joka kestää noin 2 viikkoa toimenpiteen jälkeen. Tässä vaiheessa laastarit poistetaan (voi tehdä itse tai kääntyä hoitavan lääkärin puoleen) ja potilas alkaa pikku hiljaa elää tavallista elämäänsä. On mainittava että ihopimut silottuvat eri nopeudella riippuen ihotyypistä ja kasvojen muodosta, sekä ikämuutosten näkyvyydestä. Potilaat, joiden työn luonne ei ole presentatiivinen (näyttelijät, TV-juontajat, aulavastaavat, yms.), voivat palata töihin. Akuuttivaiheen rajoituksia on noudatettavaa lukuun ottamatta lämpötilaan liittyvät (saa käydä kuumassa suihkussa). Tässä vaiheessa saa käyttää toimenpiteitä, joiden tarkoitus on nopeuttaa potilaan toipumista, kuten mikrovirtahoitoa, fonoforeesia ja ionoforeesia, sekä ultraääntä. Suosittelemme myös ihonhoitoon invasiivisten toimenpiteiden jälkeen tarkoitetun erikoiskosmetiikan käyttöä, kuten esimerkiksi Cicé cosmetics-tuotteita, joihin kuuluvat hyaluronihappopohjaiset kasvonaamiot tai ihon uudistumista parantavia peptidejä sisältävä päivä- ja yövoide. Kosmetiikka levitetään lääkärin määräämiä linjoja pitkin.

Toipumisen loppuvaihe, joka kestää kahdesta neljään viikkoa toimenpiteen jälkeen. Tässä vaiheessa kasvot näyttävät käytännössä tavallisilta. Lievät poimut ja epätasaisuudet peitetään tavallisella kosmetiikalla ja hiusten avulla. Tässä vaiheessa on hyvä jatkaa toisessa vaiheessa aloitettuja hoitoja. Tämä tehostaa saavutetut tulokset. Rajoituksia ei tarvitse enää noudattaa, mutta toimenpiteen aluetta tulee käsitellä hellävaraisesti. Erikoiskosmetiikan käyttö on myös erittäin toivottavaa. Toipumisen loppuvaiheen loppupuolella on hyvä käydä hoitavan lääkärin vastaanotolla. Tämän vastaanoton kuluessa mahdollisesti jääneet epätasaisuudet ja pikkupoimut silotetaan. Mikäli kasvot ovat hieman asymmetriset, niin tämäkin puute korjataan vastaanoton kuluessa.

Toimenpiteenjälkeinen vaihe, joka kestää toisesta kuudenteen kuukautta toimenpiteen jälkeen. Tässä vaiheessa kosmeettinen tulos muodostuu lopullisesti. Toimenpiteen tehostamiseksi on mahdollista järjestää esteettisiä lisähoitoja, kuten kasvojen ääriviivojen korjaus, botulinumtoksiinihoito, kasvojen kiinteyttäminen radiotaajuudella, fraktionaalinen nuorentava laserhoito, mesoterapia tai biorevitalisaatio.

3D mesolangat – 75€  / 1 UNIT
3D mesolangat (TORNADO/ SCREW) – 80 € / 1 UNIT
APTOS langat – 179,90 € / 1 UNIT