Huulten täyteainehoito Helsingissä edullisesti

featured image

Tilaa huulten täyteainehoito (kasvojen täyteainehoito, elektroporaatio, lankahoito ja muut esteettiset toimenpiteet) Helsingissä edulliseen hintaan. Ota yhteyttä - Denova kauneushoitolaan.

Jokainen nainen iästään huolimatta haluaa kauniit huulet. Nykyään medikaalitason kauneudenhoito antaa mahdollisuuden muuttaa hieman sitä, mitä luonto on meille antanut. Annamme esimerkkejä huulten suurentamisen toimenpiteistä. On tärkeää huomata, että yhdelläkään luetelluista menetelmistä ei ole vasta-aiheita. Voit ilmoittautua toimenpiteeseen Denova-kauneushoitolaamme, joka sijaitsee Helsingissä (Suomi).

Hyaluronipohjaiset täyteaineruiskeet

Tämä menetelmä perustuu huulten alueelle annettavista injektioista paikallispuudutuksessa. Lääketieteellinen nimi menetelmälle on "contour plastic". Tämä toimenpide ei vaadi erityistä valmistelua ja sairaalahoitoa. Täytevalmisteiden (fillereiden) injektointi vie noin 30 - 50 minuuttia. Menetelmää pidetään helposti siedettävänä ja toipumisaika on 2-4 päivää. Hyaluronihappopohjaiset täyteaineet ovat yksi suosituimmista huulten täyteainehoidoissa käytettävistä aineista.

Kosmeettisen toimenpiteen aikana aine ruiskutetaan erityisillä neuloilla huulten limakalvon alueelle. Täyteläisyys näkyy heti ensimmäisen täyteainehoidon jälkeen. Hyaluronihappopohjainen aine tasoittaa ihoa, tekee siitä elastisen ja ylläpitää kosteustasapainoa. Toimenpiteen jälkeen:

  1. Huulten iho on kosteutettu ja nuorentunut, ja se saa rikkaamman värin.
  2. Suupielten rypyt tasoittuvat.
  3. Täyteläisyys kasvaa.
  4. Ihon uudistumisprosessi alkaa.

Tulos kestää jopa kuusi kuukautta, minkä jälkeen on suositeltavaa toistaa menetelmä. Jos tulos ei vastannut odotuksia, hyaluronihappo neutraloidaan vastalääkeaineella.

Elektroporaatio

Elektroporaatio (hinta kauneushoitolassamme on edullinen) on fysioterapiaan perustuva menetelmä, joka suoritetaan 4-12 kerran sarjahoitona kestävän tuloksen saavuttamiseksi. Itse toimenpide on kivuton ja turvallinen asiakkaalle.

Ennen päätoimenpiteen aloittamista asiakkaalle suoritetaan huulten ultraäänikuorinta. Seuraavaksi ruiskutetaan hyaluronihappoa ja vitamiineja erityisellä laitteella, jonka sähköiset impulssiaallot auttavat soluja imeyttämään sisäänsä injektoitua ainetta.

Tämän toimenpiteen tulos on havaittavissa välittömästi toimenpiteen jälkeen, vaikutus voi kestää 3 kuukaudesta vuoteen. Huulten iho ei menetä kimmoisuuttaan ja säilyttää rikkaan värin koko tuotten vaikutusajan aikana.

Huulten täyteläistäminen langoilla - threadlifting

Tämä toimenpide (voit tilata treadliftingin kauneushoitolastamme) suoritetaan paikallispuudutuksessa, se ei kestä kauan eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Menetelmä perustuu sulaviin ja kaprolaktaania sisältävien lankojen asettamisesta ihon alle. Langan asettaminen tapahtuu kirurgisella neulalla pitkin huulten koko ääriviivaa. Lankahoidon jälkeen huulten volyymi kasvaa huomattavasti.

Toipumisaikana langat muodostavat rungon huulten ääriviivaa pitkin ja edistävät oman kollageenin tuotantoa. Lankojen sulamisen jälkeen muodostuu luonnollinen kollageenimuoto, jonka avulla huulet säilyttävät muotonsa ja joustavuutensa. Vaikutus voi kestää 2-3 vuotta, minkä jälkeen on suositeltavaa toistaa toimenpide.

Rasvansiirto

Jos haluat saada täyteläisemmät huulet ilman vierasaineita tai injektioita, tämä menetelmä (rasvansiirto Helsingissä) on sinua varten. Tällöin huultentäyteaineesta tulee omaa puhdistettua rasvakudosta, joka otetaan asiakkaan pehmeistä kohdista, kuten vatsasta, pakaroista tai reisistä. Puhdistettua rasvaa ruiskutetaan huulille yleisanestesiassa, ja tämän toimenpiteen käyttöaiheet voivat olla:

  1. Huulten epäsymmetria.
  2. Liian ohuet huulet.
  3. Laskeutuneet suupielet.

Tällaisen toimenpiteen jälkeen huulet näyttävät luonnollisilta eivätkä vaadi lisähoitoa. Materiaali ei aiheuta allergioita eikä elimistö voi hylätä sitä, lopputulos on elinikäinen. Siksi suosittelemme aina suorittamaan ensin huulten korjauksen hyaluronihapolla ja sitten päättämään rasvansiirrosta.