Edullista ja ammattitaitoista mesoterapiaa Helsingissä

featured image

Mesoterapia Helsingissä edulliseen hintaan. DENOVA-klinikan lääkäreiden parhaat asiantuntijapalvelut. Takuulaatu mesoterapia sinulle sopivaan aikaan.

Mesoterapian ominaisuudet ja edut

Yleisesti ottaen mesoterapia tuli esteettiseen lääketieteeseen lähes sattumalta. Aikoinaan sitä käytettiin erään ranskalaisen potilaan toisen keuhkoastmakohtauksen hoitoon. Lääkäri ruiskutti nukutusainetta potilaaseen ihon alle, minkä jälkeen havaittiin koostumuksen ainutlaatuinen vaikutus. Potilas tunsi olonsa paljon paremmaksi lähes välittömästi, ja myös muihin vaivoihin havaittiin myönteinen vaikutus. Lääkäri on pitkään työskennellyt menetelmän parantamisprosessin parissa, ja viime vuosisadan lopulla mesoterapia tunnustettiin yhdeksi tärkeimmistä lääketieteellisistä suuntauksista.

Tämä menettely on nykyään erittäin suosittu, ja sitä käyttävät käytännössä kaikki pätevät kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

Menettelyn erityispiirteet

Mesoterapia klinikallamme DENOVA on yksi edistyneimmistä, ainutlaatuisista kosmeettisista tekniikoista, jotka tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden päästä eroon erilaisista ihoon liittyvistä ongelmista koko kehossa. Lisäksi lääkkeitä voidaan todellakin ruiskuttaa ihon syvempiin kerroksiin pieninä annoksina.

Mesoterapian tuloksena on, että menettelyn avulla voit vaikuttaa biologisesti aktiivisiin vyöhykkeisiin, jotka sijaitsevat iholla, jolloin kaikki prosessit aktivoituvat, jotka takaavat tasoituksen ja kyvyn tehdä kaikista alueista joustavampia, pehmeämpiä ja nuorempia. Huomaa kuitenkin, että tällaiset hoidot tulisi tehdä vain vakiintuneessa kauneushoitolassa.

Tällaisen menettelyn tärkeimmät edut ovat seuraavat:

 1. Täydellinen kivuttomuus. Se, että tässä tapauksessa lääkkeet otetaan käyttöön hyvin ohuilla neuloilla. Näin ollen et edes tunne kipua. Mutta jos haluat, voit aina käyttää paikallispuudutusta.
 2. Suhteellinen luonnollisuus. Asia on niin, että tässä tapauksessa käytetyt lääkkeet ovat täysin myrkyttömiä. Usein asiantuntijat käyttävät cocktailia, jolla on positiivinen vaikutus ja joka puhdistaa kehoa.
 3. Ei ikärajoituksia. Tällaiset toimenpiteet ovat melko harvinaisia. Sinun tarvitsee vain käydä kosmetologin vastaanotolla, ottaa pistos, ja sitten voit mennä kotiin ilman ongelmia. Seuraava tapaaminen odottaa sinua kosmetologi viikon kuluttua.
 4. Ei vasta-aiheita. Tämä ihon nuorentamis- ja parantamismenetelmä sopii lähes poikkeuksetta kaikille ihmisille. Vaikka sinulla on gastriitti tai diabetes, voit silti turvallisesti varata ajan mesoterapiaa varten.

Ennen kuin käyt DENOVA-asiantuntijan luona, sinun on kuitenkin tavattava kotilääkäri ja kuultava häntä vasta-aiheista ja sairauskertomuksestasi. Vain lääkärisi voi kertoa sinulle tarkalleen, pitäisikö sinun saada mesoterapiaa vai pitäisikö sinun luopua ajatuksesta.

Milloin minun pitäisi varata aika mesoterapia?

Jos olet huomannut hienoja tai keskisyviä juonteita ja ryppyjä, on ehdottomasti aika mesoterapiahoidolle. Tärkeimpiä merkkejä voivat olla myös seuraavat:

 • ilmentymäviivojen läsnäolo;
 • ihon hyperpigmentaatio;
 • vähentynyt sävy;
 • toisen leuan läsnäolo;
 • kasvojen soikean määritelmän väheneminen;
 • venytysmerkit;
 • selluliitti;
 • vähentynyt ihon sävy;
 • akne, couperosa, hämähäkkisuonet jne.

Tämä toimenpide soveltuu myös silloin, kun iho on tarpeen palauttaa liiallisen kuorinnan, laserhoidon, kirurgisten toimenpiteiden jne. jälkeen. Tästä seuraa, että mesoterapia ei ole vain erinomainen tapa hoitaa ikään liittyviä iho-ongelmia, vaan myös muita ongelmia niiden syystä riippumatta.

Monet 25—30-vuotiaat naiset käyttävät tätä toimenpidettä mielellään myös ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä, jotta ikääntymistä voitaisiin lykätä mahdollisimman pitkään ja jotta iho pysyisi ikuisesti erinomaisessa kunnossa.