Edulliset manikyyrit ja pedikyyrit Helsingissä

featured image

Manikyyri ja pedikyyri Helsingissä edullisesti. DENOVA-klinikan ammattilaisten parhaat palvelut. Takaamme laadukkaat palvelut asiakkaalle sopivaan aikaan.

Jokainen ihminen tarvitsee manikyyriä ja pedikyyriä

Jokaisen on huolehdittava ulkonäöstään. Kuitenkin jotta koko kuva näyttäisi ylelliseltä ja täydelliseltä, on huolehdittava manikyyristä ja pedikyyristä. Kynnet ja niiden hoidon laatu osoittavat, kuinka paljon pidät huolta itsestäsi.

Haluaisitko varata manikyyrin tai pedikyyrin Helsingissä DENOVA-klinikalta? Jos näin on, soita kauneushoitolaan, jossa sinulle tarjotaan paitsi klassista manikyyriä, myös erilaisia vaihtoehtoja muotoiluun, kaikenlaisia laajennuksia jne.

Voit saada yksilöllisen kynsien muotoilun, koristelun kaikkien viimeisimpien trendien mukaan. Asiantuntijamme seuraavat aina uusimpia trendejä ja käyttävät vain muodikkaimpia ja laadukkaimpia kynsilakkoja. Löydät myös upean hierontatuolin, jossa voit rentoutua, ja pedikyyrin, joka täyttää kaikki hygienia- ja terveysvaatimukset.

Laaja valikoima palveluja kauneushoitolassamme

DENOVA-salongissamme esittelee laajimman valikoiman manikyyriin ja pedikyyriin liittyviä palveluja:

  1. Tavalliset manikyyripalvelut. Tässä tapauksessa mestari tekee viilauksen ja tekee kynsilaattojen tarvittavan muodon. Lisäksi mestari poistaa kynsinauhat kynsistä. Halutessasi saat käsihieronnan ja kosteutuksen. Manikyyriin kuuluu yleensä myös laadukkaan kynsilakan käyttö.
  2. Parafiini ja kylpylän manikyyri. Tällöin saat kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon ja laadukkaan käsien kuorinnan. Tähän "pakettiin" kuuluu myös kosteutus naamion ja voiteen avulla. Erityistuotteet auttavat myös parantamaan verenkiertoa, mikä parantaa ihon laatua huomattavasti.
  3. Spa-pedikyyri. Tässä tapauksessa tähän palveluun kuuluu myös ihon kosteutus, kovettumien poisto ja kynsien hoito. Se sisältää myös parafiinihoidon, joka kosteuttaa ihoa ja tekee siitä pehmeämmän ja miellyttävämmän tuntuisen.

Jos sinulla on kiire etkä ole valmis viettämään pitkää aikaa kynsimestarin luona, ilmoittaudu nopeaan menettelyyn, joka sisältää kynsien viilauksen, käsien kosteuttamisen ja kynsilakan levittämisen.

Kauneushoitolapalvelut eivät kuitenkaan lopu tähän — tarjoamme myös ylellisiä pedikyyrejä, neljän käden manikyyrejä ja pedikyyrejä, klassisia manikyyrejä, käsikäsittelyjä ECO-voiteella, geelikynsilakan levitystä, kynsien pidennyksiä jne.

Voit varata ajan manikyyriin ja pedikyyriin verkossa tai puhelimitse

Kun varaat ajan meiltä, sinulla on mahdollisuus saada ainutlaatuinen kynsimuotoilu. Voit valita melko räikeitä, elinvoimaisia sävyjä tai päinvastoin rauhallisia, pastellivärejä. Myös suosittuihin malleihin voi nyt sisältyä geelejä, kärkiä, akryyliä jne.

Jotta manikyyri tekisi sinut onnelliseksi ja vahingoittamatta kynsilevyjäsi, on suositeltavaa käydä mestarisi luona kahden viikon välein suorittamassa kaikki tarvittavat palvelut, mutta kaikki on yksilöllistä ja hoitojen välinen aika voi vaihdella.

Vakuutamme sinulle kuitenkin, että kun lähdet salongistamme DENOVA hoidon jälkeen, tunnet itsesi aina nuoreksi ja houkuttelevaksi. Lisäksi voit varata ajan toimenpiteeseemme paitsi yksin, myös yhdessä kumppanisi kanssa. Ei ainoastaan naiset, vaan myös vahvempi sukupuoli haluaa näyttää parhaimmalta. Monet miehet työskentelevät toimistoissa, pankeissa ja erilaisissa yrityksissä, joissa he ovat säännöllisesti tekemisissä monien ihmisten kanssa, mikä tarkoittaa, että heidän käsiensä ja kynsiensä on aina oltava täydellisesti hoidetut.