Orgaaninen suihkurusketus

Orgaaninen suihkurusketus

Hinta:
alk. 25EUR
45 EUR

Varaa aika netistä tai soita meille:
+358 040 726 0011

Orgaaninen suihkurusketushoitomme antaa ihollesi terveen hehkuvan rusketuksen. Luonnollinen haalistuminen ja nuorentavat ainesosat mahdollistavat tasaisin väliajoin tehtävän suihkurusketuksen kauniin rusketuksen ylläpitämiseksi.

Suihkurusketushoidossamme käytetään luonnollisia ja orgaanisia ainesosia, kuten yrttejä ja kasviuutteita. Tämän tuotteen perustana on sokeriruoko, Aloe Vera ja antioksidantit.

Suihkurusketushoidossa iho saa valtavasti vitamiineja ja aminohappoja, jotka ylläpitävät ihon yleistä terveyttä. Vihreän ja valkoisen teen uutteet sisältävät ihoa suojaavia ominaisuuksia, jotka parantavat ihon immuunijärjestelmän toimintaa ja lisäävät suojaa auringon haitallisia vaikutuksia vastaan. Suihkurusketushoitomme tarjoaa upean ja hohtavan rusketuksen päästä varpaisiin.

Kaikki kokeneet suihkurusketusteknikkomme käyvät läpi perusteellisen suihkurusketustekniikkakoulutuksen ja sen lisäksi päivittävät oppimaansa alaan liittyvillä kursseilla, pysyäkseen ajan tasalla uusimmista ja parhaimmista rusketustekniikoista. Voit olla varma, että lähtiessäsi salongistamme, et ole vain kauniisti ruskettunut vaan tiedät myös tarkalleen kuinka pidät huolta rusketuksestasi päästessäsi kotiin.

1  kertaa — 35  €
2  kertaa — 65 €
3  kertaa — 95 €