Miehen voimapakkaus

Miehen voimapakkaus

Hinta:
90EUR

Varaa aika netistä tai soita meille:
+358 040 726 0011

Manikyyri, pedikyyri

Kauneussalonkia on kautta aikojen pidetty naisten paikkana, mutta ne ajat jolloin oli järkyttävää nähdä mies hoidattamassa kynsiään, ovat jo kaukana menneisyydessä. Nykyään on tavallista nähdä miehiä kauneussalongeissa joko yksinään tai tyttöystävänsä kanssa. Puhdas ja muodikas tyyli, jota ennen kutsuttiin metroseksuaaliksi, on hyvin pitkälti se normi mitä nykymieheltä odotetaan.

Mitä pahaa kauneussalongissa käyvässä miehessä muutenkaan on? Naiset pystyvät huolehtimaan kynsistään kotonaan aivan yhtä helposti kuin menemällä kauneussalonkiin, mutta salongissa tehdyssä manikyyrissä on oma viehätyksensä. Se on kuin pienimuotoinen kasvohoito, mutta vaan käsille. Kynsiteknikot tuottavat rentouttavan ja hemmottelevan hoidon samalla kun edistävät kynsien ja kynsinauhojen terveyttä. Manikyyri on myöskin yksi edullisimmista kauneussalongin palveluista, jonka vuoksi se on monelle mieluinen.

KASVOPUHDISTUS

Ihonpuhdistus on kasvohoito, jossa keskitytään täysvaltaisesti epäpuhtauksien poistamiseen. Ihonpuhdistuksessa tärkein tehtävä on avata ihohuokoset, jolloin epäpuhtaudet poistuvat.


6 syytä miksi itsestään huolehtiminen on tärkeää

Seksikkyys: Miehen pakkomielle omaa ulkonäköään kohtaan EI OLE kovin puoleensavetävää, kun taas tyytyväisyys ulkonäköönsä on seksikästä ja se kertoo, että hän välittää juuri tarpeeksi.

Terveet jalat ja kädet: Pedikyyrin aikana kuollut iho kuoriutuu pois auttaen vähentämään kovettumia ja ennaltaehkäisemään kuolleen ihon kertymien aiheuttamia ongelmia. Kynsinauhat puhdistetaan niin manikyyrin kuin pedikyyrin yhteydessä, joka poistaa kivuliaita ja rumasti rikkoutuneita kynsinauhoja.

Hyvänolontunne: Vaikka manikyyrit ja pedikyyrit tuntuvat hyvältä sellaisenaan, useimmiten niihin kuuluu myös pienimuotoinen hieronta, joka saa ne tuntumaan sitäkin mahtavammalta.

Se näyttää hyvältä: Jos miehen kädet ja jalat ovat täynnä kovettumia (rakennustyömiehet ovat hyvä esimerkki tästä), he saattavat näyttää hieman rähjäisiltä ja vastenmielisiltä. Säännöllinen käynti manikyyrissä ja pedikyyrissä auttaa pitämään jalat ja kädet hyvässä kunnossa koko ajan.

Stressin laukaisija: Ottamalla tunnin omaa aikaa manikyyrin ja pedikyyrin merkeissä, mies antaa itselleen rentoutumishetken, jolloin hän voi lepuuttaa mielen ja unohtaa arjen haasteet. Tämä tekee hyvää sydämelle!

Pehmeämpi kosketus: Tämä todella hyödyttää naisia. Manikyyrissä ja pedikyyrissä käynti pehmentää jalkojen ja käsien ihoa, joka tekee miehen kosketuksesta entistä ihanemman.

Käsi- jalka- ja kasvohoito rentouttavassa miesluolassa nyt vain 90 €

Säästä 50%