Kestopigmentointi

Kestopigmentointi

Hinta:
alk.150EUR

Varaa aika netistä tai soita meille:
+358 040 726 0011
Kestopigmentointi

Kestovärjäys Helsingin Ruoholahdessa

Meiltä saat luonnollisen ja kestävän kulmakarvojen, ripsien ja huulien värjäyksen. Voi unohtaa aamumeikkauksen melkein kokonaan ja siirtyä suoraan päivän haasteisiin! Kestovärjäys kestä jopa salitreenin.Ripsien kestovärjäys

220 €

Antaa ripsia pidentävän vaikutelman. Ripsien kestovärjäys saa silmät näyttämään kauniilta ja tuo esiin niiden muodon. Rajaukset voidaan tehdä sekä ylä- että alaripsirajaan.


Huulien kestovärjäys

Huulien kestovärjäyksen avulla huulille saadaan kiva muoto, tehdään niistä pulleammat, päästään eroon epäsymmetriasta ja annetaan huulille kimmoisuutta.

  • Huulet — 350 €
  • Huulten rajaus — 250 €
  • Huulten muotoilu — 300 €

Kulmien kestovärjäys

150 €

Kulmakarvojen kestovärjäys on nopea tapa saada kauniit ja luonnollisen näköiset kulmat vaivattomasti. Saat luonnollisen ja kestävän lopputuloksen kulmakarvoille. Kulmakarvojen hoito korjaa kulmakarvojen epäsymmetrian, antaa muotoa ja väriä. Jokainen karva piirretään erikseen. Tuloksena kauniit ja luonnollisen näköiset kulmakarvat.

Kestovärjäyksillä saat nostetta katseeseen sekä arjessa että juhlassa. Kulmat tehdään käsityönä, karva karvalta ns. 3D -tekniikalla, jolloin lopputulos on niin luonnollinen kuin mahdollista.