Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu

Hinta:
100EUR

Varaa aika netistä tai soita meille:
+358 040 726 0011
Hampaiden valkaisu

INNOVATIIVINEN PEARLSMILE®
KOSMEETTINEN HAMPAIDEN VALKAISU

Modern day technologies made the pearl smile an affordable luxury for everyone!

Unlike the traditional methods of teeth whiting, the cosmetic teeth whining from PEARLSMILE is based on the use of gel that has a total amount of no more than 0.1% peroxide and is activated by the cold LED light.

This combination allows to whiten the teeth delicately, without causing any pain. A cosmetic teeth whitening treatment PEARLSMILE® has a lot of followers around the world.

TÄYSIN KIVUTON HOITOMENETELMÄ

PEARLSMILE hampaiden valkaisugeeli ei vahingoita hampaiden emalia. Kylmä LED-valo estää hampaita ja ikeniä kuivumasta ja vahingoittumasta. Tämän takia PEARLSMILE kosmeettinen hampaiden valkaisumenetelmä ei ole vain kivuton vaan myös houkutteleva hoitomenetelmä.

TULOKSIA JO 21 MINUUTISSA

PEARLSMILE hoito on kuin mikä tahansa kosmeettinen hoito. Hoidon kesto voi vaihdella 21-45 minuuttiin, riippuen vaalennusasteesta, joka halutaan saavuttaa. Voit saada itsellesi helposti upean valkoisen hymyn alle tunnissa. Nojaa taakse uskomattoman rentouttavassa tuolissa ja nauti pian mahtavasta hymystä!

JOPA 9 ASTETTA KIRKKAAMMAT HAMPAAT!

Heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen hampaasi ovat jopa 9 astetta kirkkaammat. Tulokset vaihtelevat henkilöstä riippuen.Hoidon aikana geeli neutralisoi tummentumia hampaiden emalissa. Voit toistaa hoidon niin usein kuin haluat ylläpitääksesi upeat tulokset.

Omistat kirkkaan ja vakuuttavan hymyn!

VAIHE YKSI

Hoitaja ottaa hampaiden sävystä näytteen ennen hoitoa.

VAIHE KAKSI

Hoitaja levittää geelin hammasmuottiin, jonka jälkeen asiakas asettaa muotin suuhunsa.

VAIHE KOLM

Hoitaja asettaa LED-lampun mahdollisimman lähelle hammasmuottia ja antaa sen olla päällä vähintään 7 minuuttia.

VAIHE NELJÄ

Vertaa eroa alkuperäisen ja lopullisen hampaiden sävyn välillä!

EDULLINEN HINTA

PEARLSMILE® hampaiden valkaisu on 100% kosmeettinen hoito. Se ei edellytä ammattimaisia hampaidenhoitolaitteita eikä lääketieteellisesti koulutettuja spesialisteja. Se ei myöskään vie paljoa tilaa tai aikaa, eikä aiheuta kipua hoidon aikana tai sen jälkeen. Täten pystymme tarjoamaan tämän hoidon erittäin edulliseen hintaan. Maksamalla useamman hoidon ennakkoon, rahaa voi säästää entistä enemmän. Kuka tahansa voi valkaisuttaa hampaansa esimerkiksi tärkeää tilaisuutta, kuten häitä, työhaastattelua tai valokuvausta varten.

Hampaiden valkaisu — 100 €